ŞARKUL AVSAT

Home > KÖRFEZ > Suudi Arabistan Ekonomi ve Kalkınma İşleri Konseyi, 2030 Vizyonu hedeflerini ele aldı

رابط المصدر: https://turkish.aawsat.com/node/3886541

3886541
Cidde/Şarku’l Avsat
"KÖRFEZ","Suudi Arabistan"
88
Wed, 21 Sep 2022 06:01:45 +0000
https://turkish.aawsat.com/home/article/3886541/suudi-arabistan-ekonomi-ve-kalk%C4%B1nma-i%CC%87%C5%9Fleri-konseyi-2030-vizyonu-hedeflerini
https://turkish.aawsat.com/node/3886541
Suudi Arabistan Ekonomi ve Kalkınma İşleri Konseyi, 2030 Vizyonu hedeflerini ele aldı
article
tr
[1] [2] [3] [4] [5]
A
A

Suudi Arabistan Ekonomi ve Kalkınma İşleri Konseyi, 2030 Vizyonu hedeflerini ele aldı

Veliaht Prens Muhammed bin Selman, toplantıya video konferans yolu ile başkanlık etti
Çarşamba, 21 Eylül, 2022 - 09:00
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman (SPA)
Cidde/Şarku’l Avsat

Suudi Arabistan Ekonomi ve Kalkınma İşleri Konseyi, video konferans aracılığı ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman başkanlığında toplandı.

Toplantıda, 2022 yılının ikinci çeyreğinde gerçekleştirilen ekonomik adımlar gözden geçirildi. Ekonomi ve Kalkınma İşleri Konseyi Stratejik Yönetim Ofisi, 2030 Vizyonu hedeflerine ilişkin sunumlar yaptı. 2030 Vizyonu hedeflerine ulaşılması, bu yolda karşılaşılması muhtemel sorunlar, günümüze kadar yapılan çalışmaların genel durumu masaya yatırıldı.

Konsey, Ekonomi ve Planlama Bakanlığı'nın yerel ve uluslararası gelişmelere ilişkin sunumunu dinledi. Sağlık Bakanlığı ise Kovid-19 pandemisi hakkındaki son gelişmeleri ele aldı. Bakanlıklar, sunum yaptıkları konular hakkında tavsiyelerde bulundu.


İlgili Haberler




اضغط هنا للطباعة.