Eski Lübnan Cumhurbaşkanı Emin el-Cumeyil, hükümeti kurmaya çalışanların çıkar kavgası ve bencilliklerinden bıktığını ifade etti.
Oğlu eski Bakan Pierre Cumeyil’in suikasta uğramasının yıldönümünde konuşan eski Cumhurbaşkanı Cumeyyil, “Pierre, egemen güçleri denetleme ve görevlerini yerine getirmelerini sağlama konusunda önemli bir role sahipti. Pierre hala hayatta, Lübnan'ın egemenliğini, özgürlüğünü, misyonunu son nefesine kadar savundu” şeklinde konuştu.
Cumeyil, “Lübnan'ı kurtarmak ve halkın çıkarlarını koruyan program nerede? Mücadelemizin amacı ne? Bize Sedir programını vaad ettiler. Bu iyi ancak hangi hükümet, hangi yönetim bu yardım fonlarını yönetecek? Eğer gerçekten egemenlik istiyorsak, dağılanlar toparlanmadıkça egemenlik sağlanamayacaktır” dedi.
Cumeyil: Çıkar kavgasından ve bencillikten bıktım
https://turkish.aawsat.com/home/article/1474051/cumeyil-%C3%A7%C4%B1kar-kavgas%C4%B1ndan-ve-bencillikten-b%C4%B1kt%C4%B1m
Cumeyil: Çıkar kavgasından ve bencillikten bıktım
Cumeyil: Çıkar kavgasından ve bencillikten bıktım
Konular
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Gazze Şeridi'nin güneyinde Han Yunus'taki bir kampta yağmurlu bir günde yerinden edilmiş Filistinli kadın (Reuters)
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'ta barınakları basan yağmur sularının içinden hayvanlarla çekilen arabalar geçiyor (EPA)

