Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, “İki yıl önce başlatılan yolsuzlukla mücadele süreci, bir dizi alanda ilerleme kaydetti fakat bu yeterli değil” dedi.
Avn, “Yolsuzlukla mücadele ile ilgili kurumlarla işbirliğinin önemini" vurguladı, "kamu güvenliği, gıda güvenliği ve kaçakçılıkla mücadele için güvenlik ve yargı hizmetleri vatandaşların, hukukun ve adaletin hizmetinde olmalıdır" ifadelerini kullandı.
Lübnan Ürün ve Ticari Markalarının Korunması Derneği heyetinini kabulünde konuşan Avn, özellikle, fikri mülkiyet ve tüketici haklarının korunması açısından, güvenlik hizmetleri ve ilgili bakanlıklar arasındaki işbirliğini sürdürme gereğini vurguladı.
Lübnan Cumhurbaşkanı Avn: Yolsuzluğa geçit yok
https://turkish.aawsat.com/home/article/1493711/l%C3%BCbnan-cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1-avn-yolsuzlu%C4%9Fa-ge%C3%A7it-yok
Lübnan Cumhurbaşkanı Avn: Yolsuzluğa geçit yok
Lübnan Cumhurbaşkanı Avn: Yolsuzluğa geçit yok
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Yemen Başkanlık Konseyi Başkanı Reşad el-Alimi (SABA)
Güney Geçiş Konseyi'ne (GGK) bağlı güçler, birkaç gün önce Mukalla'da bulundukları sırada (AFP)
Yemen'in doğusundaki el-Mehra vilayetinde yaşayan bir grup vatandaş, son Başkanlık Konseyi kararlarına desteklerini ifade ediyor. (SABA)
Hadramut'taki kampları ele geçirmek için operasyon başlatan Vatan Kalkanı Güçleri (Şarku’l Avsat)