Fas Kraliyet Divanı'ndan yapılan açıklamaya göre, Fas Kralı 6. Muhammed’in akciğer enfeksiyonuna maruz kaldığı belirtildi.
Fas haber ajansına göre, Kraliyet Divanı tarafından yapılan açıklamada, 6. Muhammed’in özel doktorunun Kral’a bir kaç gün istirahat etmesi tavsiyesinde bulunduğu aktarıldı.
Fas Kralı, hayatını kaybeden ve “Fas’ın büyük dostu” olarak nitelendirilen Eski Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac’ın ailesine başsağlığı sunmak ve cenaze törenine katılmak için Fransa’ya gidecekti.
Ancak yaşadığı akciğer enfeksiyonu sebebi ile Fas Kralı 6. Muhammed’in, Chirac’ın cenaze törenine katılamayacağı, yerine ise Veliaht Prens Hasan’ın Paris’e gideceği ifade edildi.
Fas Kraliyet Divanı: Kral 6. Muhammed, akciğer enfeksiyonuna maruz kaldı
https://turkish.aawsat.com/home/article/1925096/fas-kraliyet-divan%C4%B1-kral-6-muhammed-akci%C4%9Fer-enfeksiyonuna-maruz-kald%C4%B1
Fas Kraliyet Divanı: Kral 6. Muhammed, akciğer enfeksiyonuna maruz kaldı
Fas Kralı 6. Muhammed (Arşiv-Reuters)
Fas Kraliyet Divanı: Kral 6. Muhammed, akciğer enfeksiyonuna maruz kaldı
Fas Kralı 6. Muhammed (Arşiv-Reuters)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Hizbullah tarafından Lübnan'ın güneyindeki Kaleviyeh köyüne yerleştirilen bir füze maketi… Duvarda “Silahlarımızı bırakmayacağız” yazıyor. (EPA)
13 Ocak 2026'da Gazze Şehri sahilinde yerinden edilmiş Filistinliler için kurulan bir kamp (AP)
Gazze'yi yönetmekle görevlendirilen teknokrat komite dün Kahire'de toplandı (Reuters)
Gazze'nin güneyindeki Refah'ta, Hamas'ın silahlı kanadı olan Kassam Tugayları mensupları (Arşiv- Reuters)
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed eş-Şara (Reuters – Arşiv)