Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, yarın Fransa’nın başkenti Paris’te Lübnan için Uluslararası Destek Grubu toplantısının yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Birleşmiş Milletler (BM) ile koordinasyon içerisinde olan bu girişim için Fransa’ya teşekkür etti.
Lübnan Cumhurbaşkanı dün başkent Beyrut’taki Baabda Sarayı’nda BM Lübnan Özel Koordinatörü Jan Kubis ile bir araya geldi. BM Koordinatörü’ne bilgi veren Avn, “Lübnan, resmi bir heyetle toplantıya katılacak. Toplantıda özellikle ülkenin yaşadığı hassas ekonomik koşullar için pratik adımlar atılmasını umuyoruz” ifadelerini kullandı.
Jan Kubis ise toplantının, çalışma grubu ülkelerinin Lübnan’a olan bağlılığının güçlü bir göstergesi olacağını söyledi.
Mişel Avn, Paris’de düzenlenecek olan toplantıdan memnun
https://turkish.aawsat.com/home/article/2029326/mi%C5%9Fel-avn-paris%E2%80%99de-d%C3%BCzenlenecek-olan-toplant%C4%B1dan-memnun
Mişel Avn, Paris’de düzenlenecek olan toplantıdan memnun
Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn (Reuters)
Mişel Avn, Paris’de düzenlenecek olan toplantıdan memnun
Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn (Reuters)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة





