İsrail, koronavirüs nedeniyle Ürdün ile Filistinlilerin yaşadığı işgal altındaki Batı Şeria arasındaki El-Kerame sınır kapısını kapattığını duyurdu.
Batı Şeria'daki İsrail Hükümetinin Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, korona virüsünün yayılması nedeniyle Ürdün ile Filistinlilerin yaşadığı işgal altındaki Batı Şeria arasında bulunan El-Kerame sınır kapısının bir sonraki duyuruya kadar kapatılmasına karar verildiği belirtildi.
Filistin Sağlık Bakanlığı da işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde 3 kişide korona virüsü tespit edildiğini, vaka sayısının 29'a yükseldiğini duyurdu.
İsrail, Ürdün ile Batı Şeria arasında El-Kerame kapısını kapattı
https://turkish.aawsat.com/home/article/2174156/israil-%C3%BCrd%C3%BCn-ile-bat%C4%B1-%C5%9Feria-aras%C4%B1nda-el-kerame-kap%C4%B1s%C4%B1n%C4%B1-kapatt%C4%B1
İsrail, Ürdün ile Batı Şeria arasında El-Kerame kapısını kapattı
İsrail, Ürdün ile Batı Şeria arasında El-Kerame kapısını kapattı
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Avustralya'nın Victoria eyaletindeki Harcourt'ta alevler içinde kalan bir ormana helikopterle su bırakılıyor. (EPA)
İran'ın kuzeydoğusundaki Meşhed kentinde bir protesto yürüyüşü (Reuters)