Almanya'nın Bavyera eyaletinde uygulanan sokağa çıkma yasağının süresinin 19 Nisan'a kadar uzatıldığı açıklandı.
Dünya genelinde yayılmaya devam eden koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler sıkılaştırılmaya devam ediyor. Almanya'nın Bavyera eyaletinde uygulanan sokağa çıkma yasağının süresi uzatıldı.
Bavyera Eyalet Başbakanı Markus Söder, eyalette 21 Mart tarihinden itibaren uygulanan sokağa çıkma yasağının süresinin 19 Nisan'a kadar uzatıldığını açıkladı. Söder açıklamasında, bu zamana kadar alınan önlemlerin işe yaradığına vurgu yaparak, uygulamaların aynı şekilde devam edeceğini ifade etti.
Vatandaşlara düzenlemelere uymalarının gerekliliğini hatırlatan Söder, eyalette 14 bin 500 vakanın bulunduğunu ve bu zamana kadar 133 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. Söder, ölenlerin büyük bir kısmının 60 yaşının üzerinde olmasına rağmen gençlerin de risk grubunda olduğunun altını çizdi. Halka sağduyu çağrısında bulunan Başbakan Söder, "Erken hareket ederseniz daha az riskle karşılaşırsınız" ifadelerini kullandı.
Bavyera'daki sokağa çıkma yasağının süresi uzatıldı
https://turkish.aawsat.com/home/article/2207566/bavyeradaki-soka%C4%9Fa-%C3%A7%C4%B1kma-yasa%C4%9F%C4%B1n%C4%B1n-s%C3%BCresi-uzat%C4%B1ld%C4%B1
Bavyera'daki sokağa çıkma yasağının süresi uzatıldı
Arşiv-İHA
Bavyera'daki sokağa çıkma yasağının süresi uzatıldı
Arşiv-İHA
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in medya kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle yaptığı toplantıdan (Milli Savunma Bakanlığı)
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed eş-Şera ve SDG lideri Mazlum Abdi, 10 Mart 2025'te SDG'nin Suriye ordusuna entegre olma anlaşmasını imzalarken (EPA)
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack, geçtiğimiz salı günü Dışişleri Bakanlığı'nda gerçekleştirdikleri görüşmede, SDG’nin Suriye ordusuna entegrasyonu anlaşmasının uygulanmasını ele aldılar. (Dışişleri Bakanlığı)
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Suriye Savunma Bakanı Murhaf Ebu Kasra, geçtiğimiz ağustos ayında Ankara ile Şam arasında askeri iş birliğine ilişkin mutabakat zaptının imzalanması sırasında (Milli Savunma Bakanlığı)
Suriye'nin kuzeyinde tünelleri temizleme çalışması yapan Türk askerleri (Milli Savunma Bakanlığı)
GKRY Cumhurbaşkanı Nikos Hristodulidis, Baabda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Avn’ın katılımıyla Lübnan Bayındırlık Bakanı Fayez Rassami ile belgeleri imzaladı, 26 Kasım (AFP)
Total Energies tarafından yayınlanan bu tarihsiz fotoğraf, 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü Akdeniz'deki yerine ulaşan Transocean Barents sondaj platformunu gösteriyor