İsrail makamları ülkede en çok koronavirüs vakasının görüldüğü bölgelerden Bney Brak kentini karantina altına aldı.
İsrail'de en çok koronavirüs vakasının görüldüğü bölgelerden Bney Brak kenti karantina altına alındı. İsrail makamları koronavirüsün yayılmasını engellemek için aldığı yeni tedbirler kapsamında Tel Aviv kentinin doğusundaki Bney Brak kentini karantina altına aldı.
Karar sonrası Bney Brak'e acil durumlar dışında girişler ve çıkışlar kapatılırken, polis, kentte kontrol noktaları kurdu. Polis, Bney Brak'ta yaklaşık 1000 polis konuşlandırdığını açıkladı.
Öte yandan, İsrail'de şu ana kadar toplam 7030 Korona virüs vakası tespit edilirken, bu vakalardan yaklaşık 900 kişi Bney Brak'ta kaydedildi.
İsrail, koronavirüs nedeniyle Bney Brak kentini karantina altına aldı
https://turkish.aawsat.com/home/article/2214811/israil-koronavir%C3%BCs-nedeniyle-bney-brak-kentini-karantina-alt%C4%B1na-ald%C4%B1
İsrail, koronavirüs nedeniyle Bney Brak kentini karantina altına aldı
İsrail, koronavirüs nedeniyle Bney Brak kentini karantina altına aldı
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed eş-Şera, 5 Aralık'ta Şam'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile bir araya geldi. (Türk Silahlı Kuvvetleri’nin resmi X hesabı)
8 Aralık'ta Deyrizor'da düzenlenen askeri geçit töreni sırasında Suriye ordu birlikleri (X)
Suriye'nin kuzeydoğusundaki SDG milisleri (AFP)
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed eş-Şera ve SDG lideri Mazlum Abdi, SDG'nin Suriye devlet kurumlarına entegre edilmesine yönelik anlaşmanın imza töreninde, 10 Mart 2025 (EPA)
Türkiye ve Suriye genelkurmay başkanları, Şam'daki Ortak Harekât Merkezi’ni ziyaret etti. (Türk Silahlı Kuvvetleri’nin resmi X hesabı)