Irak’ın başkenti Bağdat’ta bulunan ofisine yönelik bugün gerçekleştirilen saldırıyı en sert şekilde kınadığını açıklayan MGC Group şirketi, saldırı nedeniyle ofis içinde ciddi maddi zararın yaşandığını duyurdu.
MGC Group tarafından yapılan açıklamada, Bağdat’taki ofise yapılan saldırıya tepki gösterilirken, olayın Iraklı yetkililerce ele alınarak, Irak'ta faaliyet gösteren kurum ve çalışanlarını korumak için güvenlik ve yargı kurumlarına olan güvene vurgu yapıldı.
Açıklamada, soruşturmanın, saldırının koşullarını ve ayrıntılarını ortaya çıkarmak ve faillerin hesap vermesini sağlamak adına gelecekte benzer saldırıların önlenmesi için hızla başlatılması gerektiği vurgulandı.
MGC Group, kurumun Bağdat’taki ofisine yapılan saldırıyı kınadı
MBC Irak logosu
MGC Group, kurumun Bağdat’taki ofisine yapılan saldırıyı kınadı
MBC Irak logosu
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile İngiltere Başbakanı Keir Starmer'ın Cidde'deki görüşmesinden (SPA)