Azerbaycan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında son 24 saatte 273 yeni vaka tespit edildi. Ülkede bir günde rekor sayıda vaka kaydedildiği belirtildi.
Azerbaycan Bakanlar Kuruluna bağlı Koronavirüs Operasyon Karargahı tarafından yapılan açıklamada ülke genelinde 273 kişide daha yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildiği ve 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Açıklamada, 56 kişinin ise iyileşerek taburcu edildiği kaydedildi. Azerbaycan'da bir günde tespit edilen vaka sayısında rekor artış kayda geçerken toplam vaka sayısı 5 bin 935'e yükseldi.
Ülkede salgının baş göstermesinden bu yana toplam 71 kişi hayatını kaybetti, 3 bin 564 kişi ise virüsü yenerek taburcu oldu. Azerbaycan'da 3 bine yakın kişi karantinada tutulurken 300 binden fazla koronavirüs testi yapıldığı aktarıldı.
Azerbaycan'da bir günde rekor sayıda Kovid-19 vakası kayıtlara geçti
https://turkish.aawsat.com/home/article/2315466/azerbaycanda-bir-g%C3%BCnde-rekor-say%C4%B1da-kovid-19-vakas%C4%B1-kay%C4%B1tlara-ge%C3%A7ti
Azerbaycan'da bir günde rekor sayıda Kovid-19 vakası kayıtlara geçti
Azerbaycan'da bir günde rekor sayıda Kovid-19 vakası kayıtlara geçti
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة

