İsrail'de yapılan bir ankette, halkın yaklaşık yüzde 80'inin hükümetin yeni tip koronavirüs krizine ekonomik tepkisinden memnun olmadığı ortaya çıktı.
İsrail Kamu Yayın Kuruluşunda (Makan) tarafından bugün yayınlanan ankette, ankete katılanların yüzde 50’sinden fazlası koronavirüs krizinin gelirlerini etkilediğini, yüzde 30’u ise aylık ödemelerini yapmakta zorlandığını söyledi.
İngiltere merkezli Kantar şirketi tarafından yapılan ankete 520 kişi katıldı.
Parlamentodaki koronavirüs komitesinin, halka açık yüzme havuzları ve spor salonlarının açılması için bugün öğleden sonra oylama yapması bekleniyor.
İsrail Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 646 kişide daha virüs tespit edildiğini duyurdu. Açıklamada, toplam vaka sayısının 39 bini aştığı İsrail’de 362 kişinin yaşamını yitirdiği kaydedildi.
İsraillilerin yüzde 80’i hükümetin koronavirüs krizini ele alma şeklinden memnun değil
https://turkish.aawsat.com/home/article/2387246/israillilerin-y%C3%BCzde-80%E2%80%99i-h%C3%BCk%C3%BCmetin-koronavir%C3%BCs-krizini-ele-alma-%C5%9Feklinden
İsraillilerin yüzde 80’i hükümetin koronavirüs krizini ele alma şeklinden memnun değil
Koronavirüs kısıtlamalarının neden olduğu ekonomik kriz üzerine İsrail'deki protestolar (EPA)
İsraillilerin yüzde 80’i hükümetin koronavirüs krizini ele alma şeklinden memnun değil
Koronavirüs kısıtlamalarının neden olduğu ekonomik kriz üzerine İsrail'deki protestolar (EPA)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Fidan, Dışişleri Bakanlığı merkezinde ABD Büyükelçisi Tom Barrack ile yaptığı görüşmede (Türk Dışişleri Bakanlığı)
Tahran'daki protestolar sırasında öldürülen bir güvenlik görevlisinin cenaze törenine binlerce kişi katıldı (AFP)
Adalet ve Kalkınma Partisi sözcüsü Ömer Çelik (X hesabından)
Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi'nin meclis grubu önünde konuşurken (Parti hesabı VX)