Fas Kraliyet Sarayı, Kral 6. Muhammed'in tahta çıkışının 21'nci yıl dönümü kutlamalarını erteleme kararı aldı.
Kraliyet Sarayları, Protokoller ve Madalya Törenlerinden Sorumlu Delege Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının yayılmasını önlemek amacıyla alınan önleyici tedbirlerin göz önünde bulundurularak Kral 6. Muhammed'in tahta çıkışının 21'nci yıl dönümü münasebetiyle yapılacak kutlamaların ertelenmesine karar verildiği bildirildi.
Açıklamada, söz konusu kutlamaların yanı sıra ayrıca çeşitli okullardan ve askeri, paramiliter ve sivil enstitülerinden yeni mezun subaylar için mezuniyet töreni, Krala Bağlılık Töreni, Kraliyet Muhafızları Geçit Töreni ile gösterilerin de ertelendiği belirtildi.
Bakanlığın açıklamasında, Fas Kralı 6. Muhammed’in 29 Temmuz’da saat 21.00’de radyo ve televizyon kanalları üzerinden ulusa sesleneceği ve Kralın 30 Temmuz’da yapılacak sembolik bir karşılama törenine başkanlık yapacağı bilgisine yer verildi. Açıklamada söz konusu törenin saatine ilişkin bilgi verilmedi.
Son Haberler
- Guterres: Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya arasındaki yeni START anlaşmasının sona ermesi "kritik bir an"
- Amerika kıtasında görülen kızamık salgını, PAHO'nun salgın uyarısı yayınlamasına neden oldu
- ABD istihbaratı, yayınlanmasının üzerinden 60 yıl geçtikten sonra "Dünya Gerçekleri Kitabı"nın yayımını durdurdu
Fas Kraliyet Sarayı, tahta çıkış yıldönümü kutlamaları erteledi
https://turkish.aawsat.com/home/article/2393526/fas-kraliyet-saray%C4%B1-tahta-%C3%A7%C4%B1k%C4%B1%C5%9F-y%C4%B1ld%C3%B6n%C3%BCm%C3%BC-kutlamalar%C4%B1-erteledi
Fas Kraliyet Sarayı, tahta çıkış yıldönümü kutlamaları erteledi
Fas Kraliyet Sarayı, tahta çıkış yıldönümü kutlamaları erteledi
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة


