ABD Başkanı Donald Trump bugün Demokrat Parti üyelerini ABD’deki yaşam tarzını yok etmekle suçlayarak eleştirdi.
Trump, Teksas eyaletinde yaptığı açıklamada, “Tüm Amerikan değerlerini kökünden sökmek istiyorlar” ifadelerini kullandı.
ABD Başkanı, Demokrat Parti’den başkan adayı olan Joe Biden’ın çevre programı kapsamındaki ineklere yasak getireceğini söyledi.
ABD Başkanı, Biden'ın Washington'un Trump döneminde geri çekildiği iklim değişikliği ile mücadele için Paris Anlaşması'na tekrar katılacağı konusundaki endişesini de dile getirdi.
Trump açıklamasında, “Daha fazla inek olmayacak, daha fazla hayvan olmayacak” derken, Biden ise bu tür iddiaları reddetti.
Kamuoyu yoklamalarında Başkan Trump'ın Joe Biden'ın çok gerisinde kaldığı görülüyor. Ancak analistler rekabetin hala sıcak olabileceği konusunda uyarıyorlar.
Son Haberler
- Microsoft yetkilisi: Suudi Arabistan petrol ihracatından yapay zekâ ihracatına geçiş yapıyor
- Suriyeliler ‘geri dönüş hakkını’ kutluyor... Zorla yerinden edilenler en göze çarpan katılımcılar
- Gazze savaşı nedeniyle gerginliğin arttığı bir ortamda Merz ilk ziyaretini gerçekleştirmek üzere İsrail'e geldi
Trump: Demokratlar Amerikan değerlerini yok etmek istiyor
https://turkish.aawsat.com/home/article/2420331/trump-demokratlar-amerikan-de%C4%9Ferlerini-yok-etmek-istiyor
Trump: Demokratlar Amerikan değerlerini yok etmek istiyor
ABD Başkanı Donald Trump Teksas’da (AFP)
Trump: Demokratlar Amerikan değerlerini yok etmek istiyor
ABD Başkanı Donald Trump Teksas’da (AFP)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة