Suriye Futbol Federasyonu’ndan bugün yapılan açıklamada, Suriye Milli Futbol Takımı’nın dört oyuncusu ve üç yöneticisinin Halep şehrindeki eğitim kampında yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığı duyuruldu.
Açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“Dün Milli Takım oyuncularımız ile teknik ve idari personelimize yapılan testlerde futbolcular; Mardik Mardikyan (Hutteen Takımı), Mohammad Anez, Ahmed Al Ashkar ve Ahmed Al Ahmed (Al-İttihad Takımı) ile teknik ve idari personelden; Asaf Halife, Visam Gibur ve Muhanned Esed’de koronavirüse rastlandı. Bunun üzerine futbolcular ve personel gerekli özen gösterilerek takım tesislerinde karantinaya alındılar.”
Suriye Milli Takımı dün, 2022 Dünya Kupası ve 2023 Asya Kupası için elemelere katılmak üzere yeni Teknik Direktör Tunuslu Nabil Maaloul yönetiminde Halep'te bir kampta çalışmalara başladı.
Suriye Milli Takımı, 15 puanla Asya grubuna liderlik ediyor. Onu 7 puanla Çin ve Filipinler, 3 puanla Maldivler ve Guam takip ediyor.
Son Haberler
- İran, Hürmüz'ün açılmasını ABD'nin geçici anlaşmaya uymasına bağlıyor... Trump'tan Tahran'a teslim ol çağrısı
- Trump, Güney Kore ile askeri tatbikatların azaltılmasının ardından Kim Jong-un ile iletişime geçeceğinin sinyalini verdi
- Trump'a verilen destek, başkanlığı döneminin en düşük seviyesi olan yüzde 33'e geriledi
Suriye Milli Takımı’ndan 4 oyuncu koronavirüse yakalandı
https://turkish.aawsat.com/home/article/2429246/suriye-milli-tak%C4%B1m%C4%B1%E2%80%99ndan-4-oyuncu-koronavir%C3%BCse-yakaland%C4%B1
Suriye Milli Takımı’ndan 4 oyuncu koronavirüse yakalandı
Suriye Milli Takım oyuncuları (Suriye Futbol Federasyonu)
Suriye Milli Takımı’ndan 4 oyuncu koronavirüse yakalandı
Suriye Milli Takım oyuncuları (Suriye Futbol Federasyonu)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
