Mısır Sağlık ve Nüfus Bakanlığı pazartesi günü yaptığı açıklamada 24 saatte 174 yeni koronavirüs vakasının kaydedildiğini ve 26 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu.
Bakanlık tarafından Facebook üzerinden yayınlanan açıklamada, Mısır’da pazartesi gününe kadar kaydedilen toplam vaka sayısının 95 bin 666 kişi olduğu, vakalardan 53 bin 779’unun sağlığına kavuştuğu, 5 bin 35’inin ise öldüğü bilgisi verildi.
Bakanlık ayrıca Dünya Sağlık Örgütü talimatları doğrultusunda bin 101 kişinin daha gerekli tedaviyi almalarının ardından iyileşerek hastanelerden taburcu olduklarını kaydetti.
Mısır’da 174 kişide daha koronavirüs tespit edildi
https://turkish.aawsat.com/home/article/2442331/m%C4%B1s%C4%B1r%E2%80%99da-174-ki%C5%9Fide-daha-%C2%A0koronavir%C3%BCs-tespit-edildi
Mısır’da 174 kişide daha koronavirüs tespit edildi
Mısır’da 174 kişide daha koronavirüs tespit edildi
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Hizbullah tarafından Lübnan'ın güneyindeki Kaleviyeh köyüne yerleştirilen bir füze maketi… Duvarda “Silahlarımızı bırakmayacağız” yazıyor. (EPA)
13 Ocak 2026'da Gazze Şehri sahilinde yerinden edilmiş Filistinliler için kurulan bir kamp (AP)
Gazze'yi yönetmekle görevlendirilen teknokrat komite dün Kahire'de toplandı (Reuters)
Gazze'nin güneyindeki Refah'ta, Hamas'ın silahlı kanadı olan Kassam Tugayları mensupları (Arşiv- Reuters)
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed eş-Şara (Reuters – Arşiv)