Rus sağlık yetkilileri, son 24 saat içinde 286 kişinin daha yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybettiğini duyururken, ülkede virüsün görülmesinden bu yana kaydedilen en yüksek günlük can kaybı yaşanmış oldu.
Bununla birlikte ülkedeki toplam can kaybı 23 bin 491’e çıkarken, son 24 saat içerisinde 13 bin 754 yeni vakanın tespiti ile toplam vaka sayısı da 1 milyon 354 bin 163’e yükseldi.
Rusya’da şu ana kadar koronavirüsten kurtulanların sayısı ise 1 milyon 48 bini aştı.
Johns Hopkins Üniversitesi tarafından elde edilen verilere göre Rusya, vaka sayısı bakımından ABD, Hindistan ve Brezilya’dan sonra dünyada dördüncü sırada yer alıyor.
Rusya’da koronavirüs kaynaklı en yüksek günlük ölü sayısı kaydedildi
https://turkish.aawsat.com/home/article/2566296/rusya%E2%80%99da-koronavir%C3%BCs-kaynakl%C4%B1-en-y%C3%BCksek-g%C3%BCnl%C3%BCk-%C3%B6l%C3%BC-say%C4%B1s%C4%B1-kaydedildi
Rusya’da koronavirüs kaynaklı en yüksek günlük ölü sayısı kaydedildi
Moskova’daki bir sokağı sterilize eden bir görevli (AFP)
Rusya’da koronavirüs kaynaklı en yüksek günlük ölü sayısı kaydedildi
Moskova’daki bir sokağı sterilize eden bir görevli (AFP)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed eş-Şera, 5 Aralık'ta Şam'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile bir araya geldi. (Türk Silahlı Kuvvetleri’nin resmi X hesabı)
8 Aralık'ta Deyrizor'da düzenlenen askeri geçit töreni sırasında Suriye ordu birlikleri (X)
Suriye'nin kuzeydoğusundaki SDG milisleri (AFP)
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed eş-Şera ve SDG lideri Mazlum Abdi, SDG'nin Suriye devlet kurumlarına entegre edilmesine yönelik anlaşmanın imza töreninde, 10 Mart 2025 (EPA)
Türkiye ve Suriye genelkurmay başkanları, Şam'daki Ortak Harekât Merkezi’ni ziyaret etti. (Türk Silahlı Kuvvetleri’nin resmi X hesabı)