ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'daki Gül Bahçesi’nde kameraların karşısına geçti. Trump bu sefer sadece sözleriyle değil aynı zamanda kendine özgü saçlarıyla da dikkat çekti. Trump’ın saçları her zamanki turuncu-sarı görünümünden farklı olarak olduğundan daha da beyazlamış görünüyordu.
74 yaşındaki Trump, seçim gününden bu yana çok fazla ortalıkta görünmedi. Alman Haber Ajansı (DPA), Trump’ın, seçimden sonra katıldığı ve sınırlı sayıda katılımcının yer aldığı halka açık etkinliklerde saç renginin değişmiş olduğunu öne sürdü.
Trump’ın saç rengi, çok sayıda sosyal medya kullanıcısının da dikkatinden kaçmadı. Trump’ın saçları sosyal medyada alay konusu haline geldi. Sosyal medya kullanıcılarından bazıları şu paylaşımlarda bulundu: “Trump’ın saçı ve berberi de görevi bırakmış, hayatlarına yeni bir yön veriyorlar.”
Trump'ın saçı ve tarzı, başkanlığa adaylığını ilk açıkladığı zamanda ilgi odağı haline gelmişti. ABD Başkanının katıldığı bir talk show programında sunucu, Trump’ın saçına dokunmak istemiş Trump da buna izin vermişti. Sunucu Trump’ın saçlarını yukarıya kaldırarak ekranların önünde gerçek olduğunu kanıtlamıştı.
Sonuçlarıyla ilgili itirazını sürdürdüğü başkanlık seçimlerinden bu yana neredeyse hiçbir etkinlikte görülmeyen Trump, ABD'de ciddi şekilde şiddetlenen "Kovid-19" salgını üzerine bir çalışma toplantısı düzenledi.
Görevini 20 Ocak’ta devredecek olan Trump’ın ufku, Demokrat Joe Biden önündeki yenilgisini doğrulayan yeni sonuçların açıklanmasıyla daha da daralıyor. Biden, Çin'in kendisini tebrik etmesiyle konumunu daha da güçlendirmiş oldu.
Trump, cuma günü, yaptığı açıklamada 3 Kasım seçimlerinde Biden karşısındaki yenilgisini neredeyse kabul etti. Trump, hezimetini açıkça ilan etmeden, “Beyaz Saray'da hangi yönetimin olacağını zaman gösterecek" ifadelerini kullandı.
Seçim yenilgisini hâlen reddetmeyi sürdüren Trump, basın toplantısı sırasında yaptığı açıklamada, “Bir daha kapanmaya gitmeyeceğiz. Bunu yapmayacağım. Bu yönetim kapanmaya gitmeyecek. Gelecekte ne olur, hangi yönetimin olacağını kim bilir? Sanırım bunu zaman söyleyecek” ifadelerine yer verdi.
Trump, Beyaz Saray'daki Gül Bahçesi'nde gerçekleştirmiş olduğu basın toplantısının bitmesinin ardından orada bulunan bir muhabirin: "Seçimi kaybettiğinizi ne zaman kabul edeceksiniz efendim?" şeklindeki sorusuna yanıt vermedi.
Trump, zaferini ilan ettiği ve seçimin "hileli" olduğunu söylediği 3 Kasım'dan bu yana ilk kez bu açıklamalar ile kameraların karşısındaydı.
ABD medyası, dün, Biden'ın Georgia eyaletini kazandığını ve şu ana kadar elde ettiği delege sayısını 306'ya çıkardığını duyurdu.
Seçimlerden sonra saç rengi değişen Trump: Beyaz Saray'da hangi yönetimin olacağını zaman gösterecek
https://turkish.aawsat.com/home/article/2624916/se%C3%A7imlerden-sonra-sa%C3%A7-rengi-de%C4%9Fi%C5%9Fen-trump-beyaz-sarayda-hangi-y%C3%B6netimin
Seçimlerden sonra saç rengi değişen Trump: Beyaz Saray'da hangi yönetimin olacağını zaman gösterecek
ABD Başkanı Donald Trump (EPA)
Seçimlerden sonra saç rengi değişen Trump: Beyaz Saray'da hangi yönetimin olacağını zaman gösterecek
ABD Başkanı Donald Trump (EPA)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
ABD Başkanı Donald Trump, Maryland'deki Joint Base Andrews'da Florida'ya gitmek üzere Air Force One uçağına binişi sırasında el sallarken, 16 Ocak 2026 (Reuters)
Trump'ın seçim kampanyası kapsamındaki bir mitinginin başlaması öncesinde MAGA şapkaları takan katılımcılar, 4 Kasım 2024 (Reuters)
Trump ve Heritage Vakfı'nın ekonomi alanında kıdemli misafir araştırmacısı Steve Moore, Washington’daki Beyaz Saray'da, gerçek hane halkı gelirindeki değişimi gösteren bir grafiğe işaret ederken, 7 Ağustos 2025 (Reuters)
ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'daki Oval Ofisi'nde, 14 Ocak 2026 (Reuters)
ABD Başkanı Donald Trump, 2 Nisan 2025 tarihinde Beyaz Saray’da yeni gümrük vergisi listesini açıkladı. (AP)
Beyaz Saray tarafından yayınlanan bir fotoğrafta, ABD Başkanı ve yönetim kadrosunun 3 Ocak'ta Venezuela'daki askeri operasyonu izlediği görülüyor.
Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Susie Wiles, 23 Eylül'de New York'ta ABD Başkanı Donald Trump ile Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei arasında yapılan toplantıya katıldı. (Reuters)
ABD Başkanı Donald Trump ve Dışişleri Bakanı Marco Rubio, 9 Ocak'ta Beyaz Saray'da (Reuters)
Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, 15 Ocak'ta Minneapolis'te tahrip edilen bir ABD Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza Bürosu aracının fotoğrafını gösteriyor. (Reuters)
ABD Başkan Yardımcısı J.D. Vance, Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısında (EPA)