Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile katıldığı akşam yemeğinin ardından kalacağı otele geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 gün sürecek ziyareti kapsamında geldiği Azerbaycan'ın başkenti Bakü’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte akşam yemeğine katıldı. Yemeğin ardından kalacağı otele gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı otel girişinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile MİT Başkanı Hakan Fidan ve yetkililer karşıladı. Erdoğan, ziyaretin ikinci gününde Haydar Aliyev’in kabrini, Azerbaycan Şehitliği’ni ve Türk Şehitliği’ni ziyaret edecek. Zafer Geçit Töreni’ne katılacak olan Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile başbaşa ve heyetlerarası görüşecek. Daha sonra Erdoğan ve Aliyev, anlaşmaların imzalanması ve ortak basın toplantısı için kameraların karşısına geçecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü'de
https://turkish.aawsat.com/home/article/2673586/cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1-erdo%C4%9Fan-bak%C3%BCde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü'de
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev mevkidaşı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (AFP)
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü'de
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev mevkidaşı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan (AFP)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Reform UK Partisi'nin Londra Belediye Başkan Adayı Laila Cunningham, parti lideri Nigel Farage ile Southwark'taki Glaziers Hall'da düzenlenen basın toplantısında (DPA)
Reform UK Partisi'nin Londra Belediye Başkan Adayı Laila Cunningham, Londra'da düzenlenen seçim mitinginde konuşma yapıyor. (EPA)
ABD saldırıları sonrasında Natanz uranyum zenginleştirme tesisindeki kraterleri gösteren uydu görüntüsü (Arşiv – Reuters)
Kum şehrinin dışındaki Fordo Nükleer Tesisi’nin girişi (Arşiv – IRNA)
Haziran 2025'te ABD'nin saldırısına uğramadan önce Natanz Nükleer Tesisi’ndeki uranyum zenginleştirme salonunda bulunan santrifüjler (İran Atom Enerjisi Kurumu)
Tahran'ın 270 kilometre güneyinde bulunan Natanz Nükleer Tesisi (Arşiv – AFP)
Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı'ndan (UAEA) bir müfettiş, 20 Ocak 2014 tarihinde Natanz Nükleer Tesisi’nde bir denetim gerçekleştiriyor. (Arşiv – AFP)
İsfahan’da bulunan Natanz uranyum zenginleştirme tesisinin iç görünümü (Reuters)