Mısır hükümeti, bugün aldığı bir karar doğrultusunda yarıyıl tatiline kadar uzaktan eğitime devam kararı aldı.
Hükümet ayrıca bugün yaptığı toplantıda, eğitim ve yüksek öğretim bakanlıklarının sınavlarıŞubat ayında sona ermesi planlanan yarıyıl tatiline kadar erteleme önerisini onayladı.
Hükümet, kararın koronavirüsün yayılmasını engellemek ve öğrenciler, öğretim görevlileri ve öğretmenler de dahil olmak üzere eğitim sürecinin tüm üyelerinin sağlık ve güvenliği yararına olduğunu belirtti.
Mısır'da son günlerde vaka ve ölüm sayısında artış yaşanıyor. Resmi verilere göre, ülkede toplam 136 binden fazla vaka ve 7 bin 576 ölüm kaydedildi.
Mısır'da hükümet, sınavları erteleme kararı aldı
https://turkish.aawsat.com/home/article/2713736/m%C4%B1s%C4%B1rda-h%C3%BCk%C3%BCmet-s%C4%B1navlar%C4%B1-erteleme-karar%C4%B1-ald%C4%B1
Mısır'da hükümet, sınavları erteleme kararı aldı
Mısır'da hükümet, sınavları erteleme kararı aldı
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani (AP)
Musul’daki aday afişlerinin önünden elektrikli bisikletiyle geçen bir genç (AFP)
Tutuklu siyasi aktivist Cevher Bin Mübarek (Şarku'l Avsat)
Raşid Gannuşi, Bin Mübarek'le dayanışma amacıyla açlık grevine başladığını duyurdu (EPA)
Lübnan'ın güneyindeki Taybe kasabasında İsrail hava saldırısının hedef aldığı bir bölgeden enkaz kaldıran vatandaşlar (AFP)
Lübnan'ın güneyindeki Taybe kasabasında İsrail hava saldırısının olduğu yerde bir Lübnanlı asker ve vatandaş (AFP)
Güney Lübnan'da İsrail hava saldırısının hedef aldığı bir alandaki molozların kaldırılmasını izleyen UNIFIL personeli (AFP)