Mısır hükümeti, bugün aldığı bir karar doğrultusunda yarıyıl tatiline kadar uzaktan eğitime devam kararı aldı.
Hükümet ayrıca bugün yaptığı toplantıda, eğitim ve yüksek öğretim bakanlıklarının sınavlarıŞubat ayında sona ermesi planlanan yarıyıl tatiline kadar erteleme önerisini onayladı.
Hükümet, kararın koronavirüsün yayılmasını engellemek ve öğrenciler, öğretim görevlileri ve öğretmenler de dahil olmak üzere eğitim sürecinin tüm üyelerinin sağlık ve güvenliği yararına olduğunu belirtti.
Mısır'da son günlerde vaka ve ölüm sayısında artış yaşanıyor. Resmi verilere göre, ülkede toplam 136 binden fazla vaka ve 7 bin 576 ölüm kaydedildi.
Son Haberler
- İsrail, Batı Şeria'da yeni yerleşim yerleri inşa etme kararının kınanmasını ‘ahlaki bir hata’ olarak değerlendiriyor
- Trump Noel arifesinde çocuklarla konuştu: Kötü bir Noel Baba’nın ABD’ye sızmadığından emin oluyoruz
- İsrail güçleri Suriye'nin güneyindeki çeşitli köylere konuşlandı ve yoldan geçenleri arıyor
Mısır'da hükümet, sınavları erteleme kararı aldı
https://turkish.aawsat.com/home/article/2713736/m%C4%B1s%C4%B1rda-h%C3%BCk%C3%BCmet-s%C4%B1navlar%C4%B1-erteleme-karar%C4%B1-ald%C4%B1
Mısır'da hükümet, sınavları erteleme kararı aldı
Mısır'da hükümet, sınavları erteleme kararı aldı
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة



