Rusya geçtiğimiz yıl yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında uçuşların askıya almasının ardından bugün Suriye dahil 6 ülkeyle uçuşlara devam edileceğini duyurdu.
DPA’nın haberine göre, Rusya Nisan ayı itibariyle Kıbrıs, Almanya, Suriye, Tacikistan, Özbekistan, Sri Lanka ve Venezuela’ya uçuşları yeniden başlatıyor.
Atılan bu atım Rusya Koronavirüs Enfeksiyonu Kontrol ve Önleme Merkezi’nin kararına dayanıyor.
Rusya Koronavirüs Enfeksiyonu Kontrol ve Önleme Merkezi, alınan kararın ülkedeki durumun dikkate alınarak verildiğini bildirdi.
Suriye ile haftada bir kez uçuşların yeniden başlatılmasına izin verildi. Suriye Ulaştırma Bakanlığı, önümüzdeki Cumartesi gününden itibaren Şam ve Moskova arasında bir uçuşun gerçekleşeceğini duyurdu.
Geçtiğimiz Ağustos ayından bu yana Rusya, başka ülkeler ile hava trafiğini kademeli olarak yeniden başlattı. Rusya aralarında Türkiye, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Katar dahil olmak üzere uçuşları yeniden başlatmıştı.
Rusya, Suriye dahil 6 ülkeyle uçuşları yeniden başlattı
https://turkish.aawsat.com/home/article/2894176/rusya-suriye-dahil-6-%C3%BClkeyle-u%C3%A7u%C5%9Flar%C4%B1-yeniden-ba%C5%9Flatt%C4%B1
Rusya, Suriye dahil 6 ülkeyle uçuşları yeniden başlattı
Moskova’daki Sheremetyevo Havalimanı (Vikipedia)
Rusya, Suriye dahil 6 ülkeyle uçuşları yeniden başlattı
Moskova’daki Sheremetyevo Havalimanı (Vikipedia)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Reform UK Partisi'nin Londra Belediye Başkan Adayı Laila Cunningham, parti lideri Nigel Farage ile Southwark'taki Glaziers Hall'da düzenlenen basın toplantısında (DPA)
Reform UK Partisi'nin Londra Belediye Başkan Adayı Laila Cunningham, Londra'da düzenlenen seçim mitinginde konuşma yapıyor. (EPA)
ABD saldırıları sonrasında Natanz uranyum zenginleştirme tesisindeki kraterleri gösteren uydu görüntüsü (Arşiv – Reuters)
Kum şehrinin dışındaki Fordo Nükleer Tesisi’nin girişi (Arşiv – IRNA)
Haziran 2025'te ABD'nin saldırısına uğramadan önce Natanz Nükleer Tesisi’ndeki uranyum zenginleştirme salonunda bulunan santrifüjler (İran Atom Enerjisi Kurumu)
Tahran'ın 270 kilometre güneyinde bulunan Natanz Nükleer Tesisi (Arşiv – AFP)
Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı'ndan (UAEA) bir müfettiş, 20 Ocak 2014 tarihinde Natanz Nükleer Tesisi’nde bir denetim gerçekleştiriyor. (Arşiv – AFP)
İsfahan’da bulunan Natanz uranyum zenginleştirme tesisinin iç görünümü (Reuters)