Almanya’da polis, internette 400 binden fazla üyesi olan, dünyanın en büyük çocuk pornografisi ağlarından birinin çökertildiğini ve operasyonda şu ana kadar dört kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
Polis, 2019 yılından bu yana faaliyet gösteren dev çocuk pornografisi ağının Nisan ayında çökertildiğini açıkladı.
Alman polisi, Avrupa Polis Teşkilatı (Europol) koordineli olarak, Hollanda, İsveç, Avustralya, ABD ve Kanada polisi ile işbirliği içinde yürüttüğü aylarca süren soruşturma sonunda üç Alman’ı gözaltına aldı.
Alman polisi gözaltına alınan 40, 49 ve 58 yaşındaki üç zanlının bu ağı yönettiğini düşünüyor.
Paraguay’da yakalanan 64 yaşındaki dördüncü zanlının ise, 3 bin 400’den fazla paylaşımla ağın en aktif üyelerinden biri olduğu bildirildi.
Alman polisi 400 bin üyesi olan çocuk pornografisi ağını çökertti
https://turkish.aawsat.com/home/article/2952941/alman-polisi-400-bin-%C3%BCyesi-olan-%C3%A7ocuk-pornografisi-a%C4%9F%C4%B1n%C4%B1-%C3%A7%C3%B6kertti
Alman polisi 400 bin üyesi olan çocuk pornografisi ağını çökertti
Alman polisi (Reuters-Arşiv)
Alman polisi 400 bin üyesi olan çocuk pornografisi ağını çökertti
Alman polisi (Reuters-Arşiv)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Fidan, Dışişleri Bakanlığı merkezinde ABD Büyükelçisi Tom Barrack ile yaptığı görüşmede (Türk Dışişleri Bakanlığı)
Tahran'daki protestolar sırasında öldürülen bir güvenlik görevlisinin cenaze törenine binlerce kişi katıldı (AFP)
Adalet ve Kalkınma Partisi sözcüsü Ömer Çelik (X hesabından)
Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi'nin meclis grubu önünde konuşurken (Parti hesabı VX)