Londra'daki G7 zirvesinde Hindistan heyetinden iki delegenin Kovid-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından tüm heyet izolasyona alındı.
Büyük Krallık’tan bir yetkili, "İki delegenin testi pozitif çıktı bu nedenle tüm heyet izolasyon altında" dedi.
Yetkili, görüşmelerin tüm delegelere her gün test yapılması gibi katı Kovid -19 önlemleri eşliğinde gerçekleştirildiğini söyledi.
Sky News muhabiri Joe Pike'ın Twitter'dan, Hindistan Dışişleri Bakanı Subrahmanyam Jaishankar'ın koronavirüs testinin pozitif çıkmadığını belirtti.
Pike, heyetin internet üzerinden görüşmelere katılmaya çalışacağını ekledi.
Hindistan, dünyanın gelişmiş yedi ekonomisinden oluşan G7 grubunun üyesi değil. Ancak Birleşik Krallık’ın ev sahipliğini yaptığı zirveye Avustralya, Güney Afrika ve Güney Kore'nin yanı sıra Hindistan'ı da davet etmişti.
Independent Türkçe, Reuters
G-7 zirvesine katılan Hindistan heyetinin 2 üyesinin testi pozitif çıktı
https://turkish.aawsat.com/home/article/2956851/g-7-zirvesine-kat%C4%B1lan-hindistan-heyetinin-2-%C3%BCyesinin-testi-pozitif-%C3%A7%C4%B1kt%C4%B1
G-7 zirvesine katılan Hindistan heyetinin 2 üyesinin testi pozitif çıktı
Fotoğraf: Twitter
G-7 zirvesine katılan Hindistan heyetinin 2 üyesinin testi pozitif çıktı
Fotoğraf: Twitter
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
ABD Başkanı Donald Trump (AFP)
New York Belediye Başkanı seçilen Zohran Mamdani, San Juan'daki Karayip İslam Merkezi'ni ziyareti sırasında (EPA)