İsrail’in Tel Aviv şehrinde bulunan Ben Gurion Uluslararası Havaalanı yetkilileri, Hamas’ın kontrolündeki Gazze Şeridi’nden roketler fırlatılmasının ardından, havaalanına olan inişleri bir sonraki duyuruya kadar ülkenin güneyindeki Ramon Havaalanı’na yönlendirme kararı alındığını bildirdi.
Yapılan açıklamaya göre, bu karar kargo uçakları ve özel uçakları kapsamıyor.
İsrailli yetkililer, Hamas’ın Gazze Şeridi’nden Tel Aviv’e fırlattığı çok sayıda roket nedeniyle geçtiğimiz Salı akşamı Ben Gurion Uluslararası Havaalanı’nda sivil uçakların iniş ve kalkışını askıya almıştı.
İsrail ordusu, Hamas ile İsrail arasındaki gerginliğin başlamasından bu yana, Filistin’den İsrail topraklarına doğru yaklaşık bin 500 roket atıldı.
İsrail roket atışları nedeniyle Tel Aviv’e olan uçuşları güneydeki Ramon Havaalanı’na yönlendirdi

İsrail roket atışları nedeniyle Tel Aviv’e olan uçuşları güneydeki Ramon Havaalanı’na yönlendirdi

لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة