Lübnan Fetva Dairesi, parlamento seçimlerine müdahale etmeyeceğini ve herhangi bir aday veya listeyi desteklemeyeceğini ilan etti.
Lübnan Fetva Dairesi Basın Ofisi’nden dün yapılan açıklamada, “Bu kazanım (parlamento seçimi), devlet ve kurumlarının inşası ve ulusal temeller üzerinde İslami safın birleştirilmesi ve güçlendirilmesi projesi için en iyisini seçmeye dönük tümüyle birleştirici ulusal bir sorumlulukla ele alınacak. Lübnan Cumhuriyeti Müftüsü Şeyh Abdullatif Deryan, Fetva Dairesi ve Yüksek İslam Şeriat Konseyi’ne yakın kaynaklar tarafından yayınlanan görüşler ve analizler, gerçekle ilgisi olmayan tahmin ve analizlerden ibarettir” ifadeleri kullanıldı.
Lübnan Fetva Dairesi: Seçimlere müdahale etmeyeceğiz
https://turkish.aawsat.com/home/article/3491436/l%C3%BCbnan-fetva-dairesi-se%C3%A7imlere-m%C3%BCdahale-etmeyece%C4%9Fiz
Lübnan Fetva Dairesi: Seçimlere müdahale etmeyeceğiz
Fotoğraf (AA_Arşiv)
Lübnan Fetva Dairesi: Seçimlere müdahale etmeyeceğiz
Fotoğraf (AA_Arşiv)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Suriye’deki Dürzilerin ruhani lideri Şeyh Hikmet el-Hicri (Getty)
Suveyda İç Güvenlik Komutanı Tuğgeneral Husam el-Tahhan, Suveyda İç Güvenlik müdürlerinin de hazır bulunduğu ve Şeyh Leys el-Balus'un eşlik ettiği bir ziyaret kapsamında, Suveydalı tutukluları ziyaret etti (El-İhbariye)
Sudan ordu komutanının yardımcısı ve yardımcılarının görevden alınması kararı (Silahlı Kuvvetler Resmi Sözcülüğü Ofisi)
Sudan ordusu komutanı Abdülfettah el-Burhan'a yardımcı atama kararı (Silahlı kuvvetler resmi sözcüsünün ofisi)