Lübnan Kuvvetleri Partisi lideri Samir Caca, ABD'nin Beyrut Büyükelçisi Dorothy Shea ile gerçekleştirdiği görüşmede, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin anayasal tarihlerinde gerçekleştirilmesinin önemini yeniden vurguladı. İkili, görüşmelerinde İsrail ile deniz sınırlarının belirlenmesi yönündeki müzakere dosyasını, Mısır'dan enerji ithalatını, bunu engelleyen en önemli engellerden birinin Elektrik Düzenleme Kurumu'nun teşkil edilmemiş olması olduğu hususunu ele aldı.
Lübnan Kuvvetleri Partisi tarafından yapılan açıklamaya göre Shea, sınırların çizilmesine ilişkin müzakere dosyasındaki gelişmeler hakkında Caca’yı bilgilendirdi. Mısır'dan enerji ithalatı hususunu ele alan ikili, Dünya Bankası'ndan düzenleyici organın oluşturulması talebi üzerine bu meselenin askıya alındığına, hükümetin şimdiye kadar hiçbir ilerleme kaydetmediğine, dolayısıyla Lübnanlıların elektrikten mahrum kaldıklarına değindi.
Görüşme sırasında Caca, Lübnan'ın bir sonraki aşamaya ayak uydurması, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin anayasal tarihlerinde gerçekleştirilmesi gerektiğine de değindi.
Lübnan Kuvvetleri Partisi lideri Caca ve ABD'nin Beyrut Büyükelçisi, cumhurbaşkanlığı seçimlerini ve sınırların belirlenmesini görüştü

Samir Caca dün ABD'nin Beyrut Büyükelçisi’ni ağırladı (Lübnan Kuvvetleri Partisi web sitesi)
Lübnan Kuvvetleri Partisi lideri Caca ve ABD'nin Beyrut Büyükelçisi, cumhurbaşkanlığı seçimlerini ve sınırların belirlenmesini görüştü

Samir Caca dün ABD'nin Beyrut Büyükelçisi’ni ağırladı (Lübnan Kuvvetleri Partisi web sitesi)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة