Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Kırım’ın Canköy bölgesindeki Mayskoye köyünün yakınlarında bulunan bir askeri birliğe ait mühimmatların geçici olarak depolandığı alanda yangın çıktığı belirtildi.
Yangın sonucu mühimmatların patladığı ifade edildi.
Olayda, yaralanan olmadığı aktarılırken, itfaiye ekiplerinin olay yerine sevk edildiği kaydedildi.
Yangının sebebinin araştırıldığı bilgisi paylaşıldı.
Mayskoye köyüne yakın Canköy kentindeki elektrik trafo merkezinde de yangın çıktığı belirtiliyor.
Rusya’nın ilhak ettiği Kırım’da mühimmat deposu patladı
https://turkish.aawsat.com/home/article/3819006/rusya%E2%80%99n%C4%B1n-ilhak-etti%C4%9Fi-k%C4%B1r%C4%B1m%E2%80%99da-m%C3%BChimmat-deposu-patlad%C4%B1
Rusya’nın ilhak ettiği Kırım’da mühimmat deposu patladı
Rusya tarafından yasa dışı ilhak edilen Kırım’da geçici olarak depolanan mühimmatlar patladı.
Kırım'daki Saki Hava Üssü'nün uydu görüntüsü (AP)
- MOSKOVA: Şarku’l Avsat
- MOSKOVA: Şarku’l Avsat
Rusya’nın ilhak ettiği Kırım’da mühimmat deposu patladı
Kırım'daki Saki Hava Üssü'nün uydu görüntüsü (AP)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in medya kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle yaptığı toplantıdan (Milli Savunma Bakanlığı)
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed eş-Şera ve SDG lideri Mazlum Abdi, 10 Mart 2025'te SDG'nin Suriye ordusuna entegre olma anlaşmasını imzalarken (EPA)
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack, geçtiğimiz salı günü Dışişleri Bakanlığı'nda gerçekleştirdikleri görüşmede, SDG’nin Suriye ordusuna entegrasyonu anlaşmasının uygulanmasını ele aldılar. (Dışişleri Bakanlığı)
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Suriye Savunma Bakanı Murhaf Ebu Kasra, geçtiğimiz ağustos ayında Ankara ile Şam arasında askeri iş birliğine ilişkin mutabakat zaptının imzalanması sırasında (Milli Savunma Bakanlığı)
Suriye'nin kuzeyinde tünelleri temizleme çalışması yapan Türk askerleri (Milli Savunma Bakanlığı)
GKRY Cumhurbaşkanı Nikos Hristodulidis, Baabda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Avn’ın katılımıyla Lübnan Bayındırlık Bakanı Fayez Rassami ile belgeleri imzaladı, 26 Kasım (AFP)
Total Energies tarafından yayınlanan bu tarihsiz fotoğraf, 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü Akdeniz'deki yerine ulaşan Transocean Barents sondaj platformunu gösteriyor