İngiliz Ordusu bugün (Salı) Rus Karadeniz Filosunun denizaltılarından bazılarını Kırım'daki Sivastopol limanından Rusya'nın Krasnodar Krayı'nda Karadeniz kıyısında bulunan bir liman kenti olan Novorossiysk'e taşıdığını duyurdu.
İngiliz Savunma Bakanlığı, bu adımın büyük olasılıkla Ukrayna'nın artan uzun menzilli saldırı kabiliyeti karşısında iç güvenlik tehdidi seviyesindeki son değişiklikten kaynaklandığını bildirdi.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Son iki ay içinde filonun karargahı ve ana deniz havacılık üssü saldırıya uğradı" ifadeleri kullanıldı.
Ukrayna, Batı'dan uzun menzilli silahlar aldıktan sonra, Ruslara ait önemli hedefleri vurmayı başardı.
Son Haberler
- Guterres: Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya arasındaki yeni START anlaşmasının sona ermesi "kritik bir an"
- Amerika kıtasında görülen kızamık salgını, PAHO'nun salgın uyarısı yayınlamasına neden oldu
- ABD istihbaratı, yayınlanmasının üzerinden 60 yıl geçtikten sonra "Dünya Gerçekleri Kitabı"nın yayımını durdurdu
İngiltere: Ukrayna tehdidi arttıkça Rusya denizaltılarını Kırım'dan çekiyor
https://turkish.aawsat.com/home/article/3884501/i%CC%87ngiltere-ukrayna-tehdidi-artt%C4%B1k%C3%A7a-rusya-denizalt%C4%B1lar%C4%B1n%C4%B1-k%C4%B1r%C4%B1mdan-%C3%A7ekiyor
İngiltere: Ukrayna tehdidi arttıkça Rusya denizaltılarını Kırım'dan çekiyor
Rus Karadeniz Filosu (Arşiv - Twitter)
- Londra: Şarku’l Avsat
- Londra: Şarku’l Avsat
İngiltere: Ukrayna tehdidi arttıkça Rusya denizaltılarını Kırım'dan çekiyor
Rus Karadeniz Filosu (Arşiv - Twitter)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة


