CNN Türk kanalında Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programı, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun İBB’deki yüksek giderlere atıfta bulunduğu esnada yayının erken kesilmesi nedeniyle eleştirildi.
İmamoğlu, geçtiğimiz gün CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın Tarafsız Bölge programında soruları yanıtlamıştı.
İmamoğlu, yeniden seçilmesi durumunda israf düzenini tasarruf düzenine dönüştürme sözü vererek, İBB’de yaşanan israfları anlatmaya başlaması üzerine Ahmet Hakan programı 25 dakika erken bitirmişti.
Bunun ardından, sosyal medyada, CNN Türk kanalı ve Ahmet Hakan eleştirilirken, bir Twitter kullanıcısı, ‘Tarafsız Bölge’ programının ‘Taraflı Bölge’ olarak adlandırılmasını önerdi.
İmamoğlu, 31 Mart seçimlerden 16 gün sonra mazbatasını almıştı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK), AK Parti’nin itirazları üzerine İBB Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar vermişti.
İBB seçimleri 23 Haziran'da yapılacak.
İmamoğlu’nun konuk olduğu programı erken bitiren Ahmet Hakan’a eleştiri

İmamoğlu İstanbul’da destekçileriyle (AFP)
İmamoğlu’nun konuk olduğu programı erken bitiren Ahmet Hakan’a eleştiri

İmamoğlu İstanbul’da destekçileriyle (AFP)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة