Suriye’de Esad rejimi saldırı nedeni ile göç etmek zorunda kalan 8 çocuk annesi, Anneler Gününde duygulandırdı.
Suriye’de devam eden iç savaş nedeni ile İdlib’e göç etmek zorunda kalan 8 çocuk annesi Oum Ahmet, zor şartlar altında yaşam mücadelesi veriyor. Ahmet, Esad rejiminin bulundukları bölgeyi bombalaması nedeni ile 8 çocuğu ve kocası ile göç etmek zorunda kaldı. Vefakar anne, kocasının uzun süredir işsiz olduğunu ve hiçbir gelir kaynaklarının olmadığını ifade etti. Vefakar anne, yaşadıkları bu zor şartlar altından anneler gününün kendisi için bir anlamı olmadığını ifade ederek, duygulandırdı. Ahmet, kocası ve 8 çocuğu ile çok zor şartlar altında yaşadıklarını dile getirirken, inşaat halinde bir evde yaşamlarını sürdürüyorlar. Vefakar anne, sadece komşuların yaptıkları gıda yardımları ile oruçlarını açabildiklerini ifade ederken, evimizde su ve elektrik dahi bulunmuyor dedi. Ahmet, bu zor şartlardan kurtulmak istediğini ve normal şartlarda bir hayat yaşamak istediğini ifade etti.
İdlib'de hüzünlü Anneler Günü
https://turkish.aawsat.com/home/article/2277126/idlibde-h%C3%BCz%C3%BCnl%C3%BC-anneler-g%C3%BCn%C3%BC
İdlib'de hüzünlü Anneler Günü
Fotoğraf (İHA)
İdlib'de hüzünlü Anneler Günü
Fotoğraf (İHA)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Libya’nın başkentinde düzenlenen üst düzey Libya-Sudan askeri toplantısından bir kare, 5 Nisan 2026 (UBH Genelkurmay Başkanlığı)
Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Muhammed el-Menfi, Şubat 2024’te Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı ve Ordu Komutanı Orgeneral Abdulfettah el-Burhan’ı karşıladı. (Libya Başkanlık Konseyi)
Hamas ve İslami Cihad Hareketi’ne bağlı silahlı güçler Gazze’de konuşlandırıldı. (AFP)
Bir polis aracını hedef alan İsrail saldırısının gerçekleştiği yeri inceleyen Filistinliler (Reuters)