Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) Kovid-19 tedbirleri kapsamında kapalı olan camilerde 4 Aralık'tan itibaren Cuma namazları yeniden kılınacak.
Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) Kovid-19 tedbirleri kapsamında kapalı olan camiler yeniden açılıyor. BAE Ulusal Acil Kriz ve Afet Yönetimi Kurumu tarafından yapılan açıklamada, 4 Aralık'tan itibaren Cuma namazı için camilerin açılacağı duyuruldu. Açıklamada, Cuma namazlarının Kovid-19 salgınına karşı alınan önlemlere göre kılınacağı belirtildi.
BAE Ulusal Acil Kriz ve Afet Yönetimi Kurumu Sözcüsü Saif Al Dhaheri ise yaptığı açıklamada, Cuma namazı sırasında camilerde kapasitenin yüzde 30 olarak belirlendiğini belirterek, namazın camilerin dış avlularında kılınacağını ve Cuma vaazının hoparlörlerden verileceğini aktardı. Vatandaşların seccadelerini evlerinden getirmesi gerektiğini belirten Dhaheri, namazın maske takılarak ve sosyal mesafe kuralına uyularak kılınacağını ifade etti.
Son Haberler
- Netanyahu, İran ile müzakereleri görüşmek üzere çarşamba günü Washington'da Trump ile bir araya gelecek
- Mısır, bölgesel istikrar için İran ve ABD arasında Umman'da yapılan müzakerelerin önemini vurguladı
- Netanyahu, Trump'a İran nükleer projesinin tamamen ortadan kaldırılmasının gerekliliğini vurgulayacak
BAE'de 4 Aralık'tan itibaren Cuma namazları yeniden kılınacak
https://turkish.aawsat.com/home/article/2645011/baede-4-aral%C4%B1ktan-itibaren-cuma-namazlar%C4%B1-yeniden-k%C4%B1l%C4%B1nacak
BAE'de 4 Aralık'tan itibaren Cuma namazları yeniden kılınacak
BAE'de 4 Aralık'tan itibaren Cuma namazları yeniden kılınacak
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Slovenya'nın Ljubljana kentinde dün yapılan genişletilmiş görüşmelerden (Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı)
Prens Faysal bin Ferhan, dün Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da düzenlenen genişletilmiş görüşmeler oturumunda (Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı)


