İsrail Başbakanı Naftali Bennett’in önümüzdeki ay Washington'u ziyaret etmesi bekleniyor.
Jerusalem Post’un, İsrail kanalı N12'den alıntıladığı habere göre, önümüzdeki ay Washington'u ziyaret edecek olan Bennett, ABD Başkanı Joe Biden ile görüşme yapacak. Haberde, tarafların özellikle önümüzdeki Ağustos ayında göreve başlaması planlanan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi konusunu ele alacakları kaydedildi.
Times of İsrael’in bilgi sahibi bir kaynaktan aktardığı haberine göre, Bennett, Knesset’te gerçekleşecek önemli bir oylamayı kaçırmaması için ziyareti hafta sonu yapmayı düşünüyor.
Washington ziyareti, geçtiğimiz ay göreve başlayan Bennett’in ilk uluslararası ziyareti olacak. İki tarafın daha önce açıkladığı ziyaretin tarihiyle ilgili henüz taraflardan resmi bir teyit gelmedi.
İsrail medyası: Bennett önümüzdeki ay Washington’u ziyaret edecek

İsrail Başbakanı Naftali Bennett (EPA)
İsrail medyası: Bennett önümüzdeki ay Washington’u ziyaret edecek

İsrail Başbakanı Naftali Bennett (EPA)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة