Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson sakatlandı

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA
TT

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson sakatlandı

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Beşiktaş Kulübü, tecrübeli futbolcu Atiba Hutchinson'ın sakatlandığını duyurdu.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Atiba'nın Medipol Başakşehir maçında sakatlık yaşadığı belirtilerek, "Sol uyluk ön adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle MR görüntülemesi yapılan futbolcumuz Atiba Hutchinson'ın uyluk ön adalesinde (rectus femoris) gerilme ve ödem bulguları tespit edilmiştir." denildi.
Oyuncunun tedavisine başlandığı aktarıldı.



Carlos Alcaraz, Wimbledon finalinde kaybetme sebebini açıkladı

Fotoğraf: Reuters
Fotoğraf: Reuters
TT

Carlos Alcaraz, Wimbledon finalinde kaybetme sebebini açıkladı

Fotoğraf: Reuters
Fotoğraf: Reuters

Carlos Alcaraz, pazar günü Wimbledon'da oynadıkları finalde Jannik Sinner'ın muhteşem oyunu karşısında "ne yapacağını bilemediği" anlar olduğunu kabul etti.

SW19'da üst üste üçüncü şampiyonluğunu kovalayan ikinci sıradaki Alcaraz, ezeli rakibi ve dünya bir numarası Sinner'a 4 sette yenilerek 6. Grand Slam'ini kaçırdı.

Alcaraz, Merkez Kort'ta ilk seti alsa da İtalyan tenisçi fırtına gibi geri dönerek All England Club'daki ilk şampiyonluğunu elde etti.

Sinner'ın yüzde 62'sine karşılık ilk servislerinin sadece yüzde 53'ünde isabet bulan Alcaraz, üç saatlik mücadele boyunca Sinner'ın seviyesinin, özellikle de birbirlerinin ikinci servislerini karşılarken sürekli daha iyi olduğunu kabul etti.

Alcaraz, "Beni her puanda sonuna kadar zorladı" dedi.

Zihinsel olarak bunu sürdürmek gerçekten zor. Rakibin bu kadar iyi tenis oynadığını görünce ne yapacağımı bilemedim. Arka çizgide benden daha iyiydi. En büyük anahtar ikinci servislerdi, gerçekten iyi karşılıyordu, sonra ikinci topla atak yapabilecek pozisyona geliyordu. Sürekli savunma yaptığınızda bu çok zor oluyor. İkinci servislerinde ona çok kolay sayılar verdim. Birinci servisleri zorluyor ama ikinci servisi karşılama şansım olduğunda daha fazla puan almalıydım. Servisleri hiç zorlanmadın atıyor, servis oyunlarını kolayca kazanıyordu. Bu konuda daha iyi olmalıydım ama harika bir maçtı, bence seviye gerçekten yüksekti.

Fransa Açık finalinde yaşadığı kalp kırıklığına rağmen Sinner, çimde etkileyici bir şekilde geri dönerek sert kort dışındaki ilk Grand Slam'ini kazandı. Ancak Alcaraz, İtalyan oyuncunun bu kadar iyi yanıt vermesine şaşırmadığında ısrarcı:

Beni hiç şaşırtmadı çünkü onun gerçekten iyi bir oyuncu ve çok büyük bir şampiyon olduğunu biliyorum. Şampiyonlar kayıplardan ders çıkarır. O finalden ders çıkaracağını, Fransa Açık finalinde yaptığı hataları yapmayacağını en başından beri biliyordum. Bugün gerçekten çok ama çok yüksek seviyede oynadı. Böyle oynayacağını tahmin ediyordum. Genel olarak beni hiç şaşırtmadı çünkü onun büyük bir şampiyon olduğunu biliyorum.

Independent Türkçe