Suudi Arabistan Havayolları, Tayland uçuşlarının önümüzdeki Mayıs ayının başında yeniden başlatılacağını açıkladı.
Uçuşların yeniden başlatılacağına dair açıklama, Tayland Başbakanı ve Savunma Bakanı General Prayut Çan-oça’nın Riyad’ı ziyaret etmesinin ardından iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi için önemli adımların atılmasının ardından yapıldı. Suudi Arabistan ve Tayland, iki ülkenin başkentlerine büyükelçi görevlendirilmesine ve iki ülke arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi için yeni anlaşmaların yapılmasına karar verdi.
Taraflar, iki ülkenin vatandaşlarının güvenliğini sağlamak için çaba gösterilmesi konusunda kararlı olduklarını belirtti. Yapılan açıklamalarda iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesinin yanı sıra kültürel çeşitliliğin oluşması için halkların birbirleri ile iletişim kurmasının önemli olduğu ifade edildi.
Suudi Arabistan, Mayıs ayında Tayland uçuşlarını yeniden başlatacak
https://turkish.aawsat.com/home/article/3436976/suudi-arabistan-may%C4%B1s-ay%C4%B1nda-tayland-u%C3%A7u%C5%9Flar%C4%B1n%C4%B1-yeniden-ba%C5%9Flatacak
Suudi Arabistan, Mayıs ayında Tayland uçuşlarını yeniden başlatacak
Suudi Arabistan Havayolları’na ait bir uçak (SPA)
Suudi Arabistan, Mayıs ayında Tayland uçuşlarını yeniden başlatacak
Suudi Arabistan Havayolları’na ait bir uçak (SPA)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Slovenya'nın Ljubljana kentinde dün yapılan genişletilmiş görüşmelerden (Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı)
Prens Faysal bin Ferhan, dün Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da düzenlenen genişletilmiş görüşmeler oturumunda (Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı)







