Heidi Montag, Lady Gaga'yı müzik kariyerini sabote etmekle suçladı

İkili müzik yapımcısı RedOne'la kariyerlerinin ilk aşamalarında birlikte çalışmıştı

(Instagram/@heidimontag)
(Instagram/@heidimontag)
TT

Heidi Montag, Lady Gaga'yı müzik kariyerini sabote etmekle suçladı

(Instagram/@heidimontag)
(Instagram/@heidimontag)

Heidi Montag, Lady Gaga'yı müzik kariyerini sabote etmekle suçladı.
İki yıldız, müzik sektöründeki ilk yıllarında gerçek adı Nadir Khayat olan RedOne adlı müzik yapımcısıyla birlikte çalışmıştı.
The Independent'ın haberine göre, Reality TV yıldızı Montag, Unpopular with Jacques Peterson podcast'inin kısa süre önce yayımlanan bir bölümünde 2009'da Gaga'nın "Fashion" şarkısı üzerine çıkan tartışmayla ilgili konuştu.
Khayat'ın Gaga'nın yazdığı "Fashion" parçasının Gaga kabul ettiği takdirde kendisinin olacağını söylediğini açıkladı.
Montag'a göre Gaga, "Harika, elbette, o şarkıyı alabilir" diyerek onay vermişti.

"Dolayısıyla ben de şarkıyı kaydettim ve o benim şarkımdı. Benim izlenimim bu yöndeydi."
Ne var ki Montag, yapımcıların 2009 yapımı Bir Alışverişkoliğin İtirafları (Confessions of a Shopaholic) filminde bu şarkıya yer vermeyi düşünmesi üzerine Gaga'nın geri adım atıp şarkının kendi versiyonunu piyasaya sürdüğünü belirtti.
Lady Gaga (AP).jpg
Lady Gaga, 2019'daki Akademi Ödülleri töreninde (AP)
Montag, Bir Yıldız Doğuyor (A Star is Born) filminde oynayan şarkıcının "'Hayır, o şarkıyı geri alıyorum ve ben kaydediyorum. Artık Heidi'nin değil'" dediğini iddia etti.
Reality TV yıldızı, sözlerine "İnsanlar 'Lady Gaga'yı seviyorum' falan diyor ve harika biri olduğuna eminim ama onunla aramızda pek de iyi şeyler geçmedi" diyerek devam etti.
Montag ayrıca Gaga'nın onu bir tehdit olarak gördüğüne inanıyor. Şarkıcı "RedOne'la çalışmamı istemedi ve RedOne'a onunla çalışmaya devam edersem artık onunla çalışmayacağını söyledi" ifadelerini kullandı.
The Independent yorum talebiyle Gaga'nın temsilcisiyle temasa geçti ancak henüz yanıt alamadı.
Yıllar içinde Gaga ve Khayat birlikte "Bad Romance", "Just Dance", "Judas" ve "Alejandro" gibi birçok hit parçaya imza attı.



Superman bir rekor daha kırdı

DC Sinematik Evreni'nin yeni filmi, dünya genelinde 500 milyon dolar barajını geçti (Warner Bros.)
DC Sinematik Evreni'nin yeni filmi, dünya genelinde 500 milyon dolar barajını geçti (Warner Bros.)
TT

Superman bir rekor daha kırdı

DC Sinematik Evreni'nin yeni filmi, dünya genelinde 500 milyon dolar barajını geçti (Warner Bros.)
DC Sinematik Evreni'nin yeni filmi, dünya genelinde 500 milyon dolar barajını geçti (Warner Bros.)

DC Stüdyoları ve Warner Bros.'un yeni Superman'i perşembe günü ABD ve Kanada'daki toplam gişe hasılatında 300 milyon dolar sınırını aştı. 

Böylece Matt Reeves imzalı The Batman'in 2022'de yakaladığı başarı, o tarihten sonra ilk kez DC tarafından tekrarlandı. 

DC Stüdyoları eş CEO'su James Gunn'ın bizzat kamera arkasına geçtiği film, Zack Snyder'ın 2013'te vizyona giren Man of Steel'in (291 milyon dolar) ve 2017'de sinemalara gelen Justice League: Adalet Birliği'nin (Justice League - 229 milyon dolar) ABD ve Kanada'daki gişe hasılatını üç haftada geçmiş oldu. 

Bu kilometre taşına ulaşan 9 DC filmi şöyle:

- 2008: Kara Şövalye (The Dark Knight) - 534,9 milyon dolar 

- 2012: Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises) - 448,1 milyon dolar

- 2017: Wonder Woman - 412,8 milyon dolar

- 2019: Joker - 335,4 milyon dolar

- 2018: Aquaman - 335,1 milyon dolar

- 2016: Batman v Superman: Adaletin Şafağı (Batman v Superman: Dawn of Justice) - 330,3 milyon dolar

- 2016: Suicide Squad: Gerçek Kötüler (Suicide Squad) - 325,1 milyon dolar

James Gunn ve Peter Safran'ın 2022'de başına geçtikleri DC Stüdyoları'nı yeniden yapılandırdıkları 10 yıllık büyük planın ilk adımını oluşturan Superman hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin takdirini topladı. 

Başroldeki David Corenswet'e Lois Lane'e hayat veren Rachel Brosnahan ve Lex Luthor'ı canlandıran Nicholas Hoult eşlik ediyor.

Film, değerlerinin ve eylemlerinin sorgulandığı bir dünyada Superman'in insanlar arasındaki yerini bulmaya çalışırken Lex Luthor'a karşı vermek zorunda kaldığı mücadeleyi anlatıyor.

Independent Türkçe, Deadline, Hollywood Reporter