Disney+ hizmeti, 8 Haziran'da 16 Arap ülkesinde gerçekleştireceği lansmana hazırlanıyor. Başta Suudi Arabistan olmak üzere Disney+ hizmetinin piyasaya sürüleceği diğer ülkelerde kullanıcıların, ön kayıt yaptırabilecekleri açıklandı. Şirket, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Kuveyt, Umman, Katar, Yemen, Irak, Ürdün, Lübnan, Filistin, Mısır, Libya, Tunus, Cezayir ve Fas'ta hizmete başlayacak.
Disney+, kullanıcılara tek fiyata aynı anda dört adede kadar izleme, on cihaza kadar sınırsız indirme imkânları tanıyacak. Platformdaki seçkin içerikler, daha yüksek kaliteli bir görüntü sunan IMAX teknolojisiyle de izlenebilecek.
7 farklı profil desteği
Disney+ uygulamasında tek bir hesapta yedi adede kadar farklı profil oluşturulabiliyor. Böylece hesabı ortak kullanan herkes birbirinden bağımsız olacak içerikleri izlerken, herhangi bir karışıklık olmayacak. Bunun yanı sıra ebeveynlerin kolayca oluşturabilecekleri Çocuk Profilleri ile belirli yaşlara özel içerikler de sunan Disney+, Luka gibi Pixar içeriklerini de bünyesinde barındırıyor. Disney+ ön kayıt yaptıranlara 8 aylık süre için (kullanıcının ülkesine bağlı olarak 23 ila 71 dolar arasında değişen fiyatla) yıllık abone imkanı sağlıyor sunuyor. 7 Haziran 2022'den önce kayıt olmak ve daha fazla bilgi almak için www.DisneyPlus hizmet web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Lansman, Netflix servisinin, dünya çapında abone sayısında düşüş yaşadığı bir dönemde yapılıyor.