Mısır Dışişleri Bakanı ve Mısır'ın Şarm el-Şeyh kentinde düzenlenen Birleşmiş Milletler İklim Anlaşması Taraflar Konferansı (COP27) dönem başkanı Samih Şukri, delegeleri yarına (Cuma) kadar bir anlaşmaya varmaya çağırdı ve ‘zamanın olmadığı’ konusunda uyarıda bulundu.
Bakan Şukri delegelere hitaben yaptığı açıklamada, "Zaman bizden yana değil. Şimdi birleşelim ve Cuma gününe kadar sonuca ulaşalım" dedi.
İklim gözlemcileri, yarın COP27 sonuç bildirgesini bekliyor. Gözlemciler, emisyon azaltımı, mali kayıp, zararların finansmanı ve iklim uyumunun finansmanı konusundaki farklılıkların çözülmesi konularının hala çok zor olduğunu ifade etti.
Son Haberler
COP27 Başkanı: Bir anlaşmaya varmalıyız, zaman bizden yana değil
https://turkish.aawsat.com/home/article/3992206/cop27-ba%C5%9Fkan%C4%B1-bir-anla%C5%9Fmaya-varmal%C4%B1y%C4%B1z-zaman-bizden-yana-de%C4%9Fil
COP27 Başkanı: Bir anlaşmaya varmalıyız, zaman bizden yana değil
Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri COP27 konferansında (DPA)
COP27 Başkanı: Bir anlaşmaya varmalıyız, zaman bizden yana değil
Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri COP27 konferansında (DPA)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat mülteci kampında yıkılmış evler (AFP)