Sharon Stone: Temel İçgüdü'den sonra hayranlar kırmızı ışıkta arabama tırmandı

Ünlü oyuncu, filmle seks sembolü olduktan sonra hayranların kıyafetlerini ve saçlarını da çekiştirdiğini söyledi

 Temel İçgüdü dünya çapında yaklaşık 353 milyon dolar hasılat elde etti (TriStar Pictures)
Temel İçgüdü dünya çapında yaklaşık 353 milyon dolar hasılat elde etti (TriStar Pictures)
TT

Sharon Stone: Temel İçgüdü'den sonra hayranlar kırmızı ışıkta arabama tırmandı

 Temel İçgüdü dünya çapında yaklaşık 353 milyon dolar hasılat elde etti (TriStar Pictures)
Temel İçgüdü dünya çapında yaklaşık 353 milyon dolar hasılat elde etti (TriStar Pictures)

Ünlü oyuncu Sharon Stone, Temel İçgüdü’nün (Basic Instinct) kendisini bir seks sembolüne dönüştürdüğünü söyledi. 28 Temmuz’da CNN International sunucusu Chris Wallace’ın podcast’ine konuk olan Stone, filmin vizyona girmesinin ardından hayranların arabasına tırmandığını ifade etti.

Çarpıcı seks sahneleriyle meşhur film, Michael Douglas’ın canlandırdığı ve yürüttüğü cinayet soruşturmasının baş şüphelisi Stone’un karakteri tarafından baştan çıkarılan bir dedektifi ele alıyor. 1992 yapımı filmin en ünlü sahnesi Stone’un, sorgu esnasında erkeklerle dolu bir odada bacak bacak üstüne attığı andı.

65 yaşındaki oyuncu, film vizyona girdikten sonraki günlerde gözlüğünü almak için dışarı çıktığında neler yaşadığını anlattı:

Trafik ışığında durdum. Herkes arabamın üzerine tırmandı. Yeşil ışık yandı. Arabalar korna çalmaya başladı. İnsanlar tepesindeyken araba kullanmak yasal mı bilmiyordum.

Wallace bu anıya şaşırıp "Sharon bu hikaye mi yoksa gerçek mi?" diye sordu. Başarılı aktris, anlattıklarının gerçek olduğunu savundu:

İnsanlar kornaya basıyordu. Arabayı kullanırsam ve birileri yaralanırsa tutuklanır mıyım diye düşündüm.

ABD’li yıldız, hayranların giderek agresif hale geldiğini, arabasının tamponlarına ve camlarına zarar verdiğini söyledi. Stone, hayranların kıyafetlerini ve saçlarını çekiştirdiğini de sözlerine ekledi. 

Stone, iki sene önce katıldığı radyo programında Temel İçgüdü’den yeteri kadar para kazanamadığını açıklamıştı.

Filmde kendisine başrolde eşlik eden Michael Douglas'ın ciddi bir gelir elde ettiğini belirten ünlü oyuncu şu ifadeleri kullanmıştı:

Temel İçgüdü için para almadım. Çok az para kazandım. Michael 14 milyon dolar aldı. Sonraki yıl Oscar töreninde giyeceğim elbiseyi alacak kadar para kazanamadım. 

Stone’un Temel İçgüdü’den 500 bin dolar kazandığı düşünülüyor.

 

Independent Türkçe, Daily Mail, TMZ



Elon Musk hakkında yeni iddia: "Hem benden hem de Japon pop yıldızından çocuk yaptı"

Elon Musk'ın Japon bir pop yıldızından da çocuğu olduğu bildiriliyor (AP)
Elon Musk'ın Japon bir pop yıldızından da çocuğu olduğu bildiriliyor (AP)
TT

Elon Musk hakkında yeni iddia: "Hem benden hem de Japon pop yıldızından çocuk yaptı"

Elon Musk'ın Japon bir pop yıldızından da çocuğu olduğu bildiriliyor (AP)
Elon Musk'ın Japon bir pop yıldızından da çocuğu olduğu bildiriliyor (AP)

Tom Murray ABD Kültür Haberleri Editörü 

Elon Musk'ın Trump yönetimindeki rolüne ilişkin kapsamlı bir habere göre milyarderin çocuk yaptığı birçok kadından biri de Japon bir pop yıldızı.

Bu iddia, babalık testi sonuçlarını paylaşarak Musk'ın bilinen 14. çocuğunun annesi olduğunu gösteren sağcı fenomen Ashley St. Clair tarafından ortaya atıldı.

The New York Times'a konuşan 26 yaşındaki St. Clair, Musk'ın kendisine dünyanın dört bir yanında çocukları olduğunu, bunlardan birinin Japon bir pop yıldızından olduğunu söylediğini aktardı. Müzisyenin adına haberde yer verilmedi.

Musk'ın, çocuk sahibi olmak isteyen herkese spermlerini vermeye hazır olduğunu söylediğini ifade etti.

St. Clair, "Bunu sanki sadece kendi fedakarlığıymış gibi gösterdi ve genel olarak bu kişilerin çocuk sahibi olması gerektiğini düşünüyordu" dedi.

The Independent, cevep hakkı için Musk'ın temsilcileriyle temasa geçti.

Bu haber, nisanda Wall Street Journal'da yayımlanan ifşada Musk'ın çocuklarının gerçek sayısının kamuoyunda bilinenden çok daha fazla olduğunun öne sürülmesinin ardından geldi. 

Journal'ın 2023'teki bir toplantıda gördüğü mesajlara göre Musk, Japon yetkililerin kendisinden tanınmış bir kadına sperm donörü olmasını istediğini iddia etmişti. St. Clair'e gönderilen mesajda "Sperm donörü olmamı istiyorlar. Romantizm falan yok, sadece sperm" yazıyordu.

Yayın kuruluşuna göre, Musk bu talipliye spermlerini verdiğini sonrasında St. Clair'e söylese de spermi alan kişinin kimliğini gizlemiş.

Açıkça doğum yanlısı olan dünyanın en zengin kişisinin, müzisyen Grimes ve beyin-bilgisayar şirketi Neuralink yöneticsi Shivon Zilis de dahil, halihazırda kamuoyunca bilinen 4 farklı kadından en az 14 çocuğu var.

Ayrıca The New York Times'ın haberindeki kaynaklar, Musk'ın Donald Trump'ın Hükümet Verimliliği Bakanlığı'nda (DOGE) çalıştığı dönemde "aşırı" ve düzenli olarak uyuşturucu kullandığını, "mesanesini etkileyecek kadar çok ketamin" aldığını söyledi.

Times'ın aktardığı üzere, ekstazi ve halüsinasyon yapan mantarlar kullanıyordu ve içinde yaklaşık 20 hap bulunan bir ilaç kutusuyla seyahat ediyordu.

The Independent, yorum için Musk'ın avukatıyla temasa geçti.

Beyaz Saray Genel Sekreter Yardımcısı Stephen Miller, iddialarla ilgili herhangi bir endişesi olmadığını söyledi.

Miller, CNN'e cuma günü yaptığı açıklamada şöyle dedi: 

Tek söyleyebileceğim şey şu; DOGE federal hükümetteki sistematik israf, rüşvet, dolandırıcılık ve yolsuzluğun kökünü kazımada olağanüstü bir iş çıkardı ve bugün başkanın, vergi mükelleflerine milyarlarca dolar tasarruf ettiren bu çabayı yöneten Elon Musk'a teşekkürlerini ilettiğini duyacağız.

Independent Türkçe, independent.co.uk/life-style