Kim Kardashian'ın açıkladığı üzere Prens Harry ve Meghan Markle, Kris Jenner'ın 70. yaş günü partisinde çekilmiş bir Instagram fotoğraflarının silinmesini, Anma Günü olduğu için istemiş.
Harry ve Meghan'ın partide çekilmiş fotoğrafları, 9 Kasım'daki kutlamalardan birkaç gün sonra Kardashian ve Jenner'ın sosyal medya hesaplarından kaldırılmıştı.
Kardashian bu kararın arkasındaki nedeni nihayet açıklayarak çiftin, dünya savaşlarında hayatını kaybedenlerin anıldığı ulusal bayramda eğlenirken görülmenin duyarsızca olacağını düşündüklerini söyledi.
Kız kardeşi Khloe Kardashian'ın podcast'i Khloe In Wonder Land'de konuşan Kardashian, "Fotoğrafı paylaşmanın hiç sorun olmayacağını söylemişlerdi" dedi.
Fotoğraf paylaşıldıktan sonra sanırım Anma Günü olduğunu fark ettiler ve partide görülmek istemediler; fotoğraf zaten paylaşılmıştı ama yine de kaldırıldı.
Realite TV yıldızı ve Skims'in kurucusu, çiftin fotoğrafları silmelerini istedikleri için pişman olduğunu çünkü medyanın bu konuya büyük ilgi gösterdiğini öne sürdü.
Kardashian, "Sanırım 'Bu çok aptalcaydı' diye düşündüler" diye ekledi.
Gerçekten masum bir şeydi, ki bu çok saçma. Annem ve Meghan birkaç yıldır arkadaş ve çok tatlı bir ilişkileri var.
Kardashian ayrıca ikilinin, kâr amacı gütmeyen kuruluş Baby2Baby için aynı gün düzenlenen bir yardım galasında fotoğraf çektirmekten memnun olduğunu, "parti yaparken ve dans ederken" görülmeye kıyasla bunun "sorun olmadığını" düşündüklerini söyledi.
The Independent cevap hakkı için Harry ve Meghan'la temasa geçti.
Harry ve Meghan, 2020'de Britanya kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılıp Kaliforniya'ya taşındıktan sonra Kardashian-Jenner ailesiyle yakın arkadaş oldu.
Jenner'ın James Bond temalı doğum günü kutlaması, Jeff Bezos'un Beverly Hills'teki malikanesinde düzenlenmişti. Ünlü konuklar arasında Oprah Winfrey, Beyoncé, Adele, Mariah Carey, Paris Hilton, Justin ve Hailey Bieber ve Savaş Üstüne Savaş'ın (One Battle After Another) Oscar adayı yıldızı Teyana Taylor vardı.
TMZ'ye göre, Bruno Mars'ın sürpriz bir performans sergilediği bu şaşaalı parti, gece boyunca yüksek sesli müzik ve çevreye verdiği rahatsızlık nedeniyle birçok gürültü şikayeti almıştı.
Bezos'un eşi Lauren Sanchez'le paylaştığı, Beverly Hills'teki geniş evin önünde polisler görüntülenmişti. Memurlar, partinin güvenlik ekibiyle konuşmuş ve uyarıda bulunmuştu.
Parti, Jenner'ın 6 çocuğu tarafından düzenlenmişti: Kim, Khloé, Kourtney Kardashian, Rob Kardashian, Kylie Jenner ve Kendall Jenner.
Independent Türkçe