Caitlin Hornik
Gwyneth Paltrow, Meghan Markle'la aralarında husumet olduğu yönündeki söylentiler hakkında ne düşündüğünü açıkladı.
Goop'un kurucusu 52 yaşındaki Paltrow, perşembe günü The World's First Podcast With Erin & Sara Foster'da, Markle'ın yeni yaşam tarzı ve sağlıklı yaşam markasının lansmanından kaynaklandığı düşünülen söylentileri kesin olarak ortadan kaldırmaya çalıştı.
Husumet söylentileri sorulduğunda sözlerine "Hayatımın bu noktasında ne olmayacağımı biliyor musunuz?" diye başlayan Paltrow şöyle devam etti:
Lanet tık tuzağınız için uydurulmuş kadın husumeti üçgenleştirilmesinde piyon olmayacağım.
Paltrow, husumete giren kadın anlatısının bir parçası haline getirilmesine "izin vermeyeceğini" de sözlerine ekledi. "Bizi bu işe karıştırma. Bunu yapma" diye çağrı yaptı.
Söylentileri ortadan kaldırmak için daha da ileri giderek Markle'a iyi dileklerini iletti.
"Bir kez daha, Meghan'a her şeyin en iyisini diliyorum. Yaptığı şey çok harika. Onunla gurur duyuyorum" diye devam etti:
Her kadın yapmak istediği her işe girişmeyi hak ediyor.
Paltrow'un podcast'teki bu yorumları, husumet söylentilerini Instagram'da akıllıca yanıtlamasından sadece birkaç hafta sonra geldi. Geçen ayki bir soru-cevap etkinliğinde bir hayranı ona "sosyal medyadaki Meghan Markle'la kavgalı olduğu iddiasını" fark edip etmediğini sormuştu.
Bir videoyla yanıt veren aktris, "Bunu gerçekten hiç anlamıyorum" demişti. Sonrasında kamera yanında oturan Markle'a dönmüştü.
Paltrow ona "Sen anlıyor musun?" diye sormuştu. Yalnızca omuz silken Markle, Paltrow'un mutfak tezgahında bir dilim turta yemeye devam etmişti.
Oyunculuğu bırakan Gwyneth Paltrow: "Beni sete döndürebilecek tek bir aktör var"
Söylentiler, Markle'ın markası As Ever'ın lansmanını duyurmasından sonraki haftalarda arttı. Bazıları onun sağlık ve yaşam tarzı alanında Paltrow ve Goop'la rekabet edebileceğini düşünüyor. Markle'ın markası, ev yapımı reçel ve marmelatların yanı sıra mutfak dekorları ve çatal bıçak takımlarını sunuyor.
Diğer yandan Paltrow, 2020'de Kaliforniya'nın Montecito semtine taşınan kraliyet ailesinden komşularıyla yakın ilişki kurma fırsatı bulamadığını geçen ay verdiği bir röportajda söylemişti.
Harper's Bazaar'a konuşan Paltrow, "Meghan ve Harry'yi tanımıyorum" demişti. "Yani, gerçekten sevimli görünen Meghan'la tanıştım ama onu hiç tanımıyorum. Belki güvenlik ekibini geçip onlara bir turta getirmeye çalışırım" diye eklemişti.
Aynı Harper's Bazaar röportajında Paltrow, yine husumet söylentilerini susturmaya çalışmıştı.
Paltrow, Markle'ın sağlıklı yaşam markası hakkında "Diğer kadınları düşman gibi değil, arkadaş olarak görecek şekilde yetiştirildim" demişti.
"Bence herkese yetecek olandan fazlası her zaman vardır. Herkes denemek istediği her şeye girişmeyi hak eder. Bu kültürdeki bazı kadınlar hakkında söylentiler yükseldiğinde her zaman onları savunacak güçlü bir içgüdüye sahibim" ifadesini kullanmıştı.
Independent Türkçe, independent.co.uk/life-style