Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail’in Anadolu Ajansı’nın Gazze’deki ofisine yönelik gerçekleştirdiği saldırıyı 3 dilde yayınladığı mesajla kınadı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Ajansı'nın Gazze'deki ofisine yönelik İsrail'in gerçekleştirdiği saldırıyı Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla kınadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, “İsrail'in Anadolu Ajansı'nın Gazze ofisine yönelik gerçekleştirdiği saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Türkiye ve Anadolu Ajansı, tüm bu saldırılara rağmen Gazze ve Filistin'in diğer bölgelerindeki İsrail terörünü ve zulmünü dünyaya haykırmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı. 


Son Haberler
- Şarku’l Avsat’a verdiği son röportajda Ubeydat: Gizemli bir keskin nişancı Başbakan Vasfi et-Tal'i arkadan vurarak öldürdü
- BM, İsrail’in Batı Şeria ve Gazze Şeridi’ndeki eylemlerinin ‘etnik temizlik’ endişelerini artırdığı değerlendirmesinde bulundu
- Trump bugün Barış Konseyi’nin ilk toplantısına başkanlık edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 dilde kınama mesajı
https://turkish.aawsat.com/home/article/1708551/cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1-erdo%C4%9Fandan-3-dilde-k%C4%B1nama-mesaj%C4%B1
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 dilde kınama mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 dilde kınama mesajı
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة


