Rusya’da şehirler ve bölgeler arası iç turizm 1 Haziran’dan itibaren yeniden başlıyor.
Dünyada birçok ülke Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında aldığı önlemleri kademeli olarak kaldırmaya devam ediyor. Rusya'da 12 Mayıs tarihinde karantinadan çıkışın ilk etabı gerçekleştirilmesinin ardından ülkede iç turizm seferleri 1 Haziran'dan itibaren yeniden başlıyor.
Rusya Başbakan Yardımcısı Dmitriy Çernışenko, yaptığı açıklamada, “Bizim için önemli olan karantina uygulamasının kontrollü ve dikkatli şekilde esnetilerek, iç turizmin tekrar başlatılması. 1 Haziran'dan itibaren önce sağlık lisanslı senatoryumlar açılacak. Ardından da etaplar halinde oteller ve plajlar” ifadelerini kullandı.
Başbakan Yardımcısı, dış turizm için görüşmelerin sürdüğünü dile getirirken, “Dış turizm açıldığında Rusya'ya gelmek isteyenler 2 haftalık karantina sürecine alınacak ve masrafları kendileri karşılayacaklar” dedi.
Öte yandan, Rusya'da bugün salgın tedbirleri gevşetilerek, toplantı ve kültür merkezleri açılırken, araba kiralama hizmetleri yeniden faaliyete geçti. Araba kiralamak isteyen kişiler 5 günden az olmamak koşulu ile araç kiralayabilecek, kiralanan araç dezenfekte edildikten sonra şirkete geri teslim edilecek.
Rusya'da toplam korona virüs vaka sayısı 353 bin 427'ye, hayatını kaybedenlerin sayısı ise 3 bin 633'e yükseldi.
Rusya'da iç turizm 1 Haziran'da tekrar başlıyor
https://turkish.aawsat.com/home/article/2302426/rusyada-i%C3%A7-turizm-1-haziranda-tekrar-ba%C5%9Fl%C4%B1yor
Rusya'da iç turizm 1 Haziran'da tekrar başlıyor
Rusya'da iç turizm 1 Haziran'da tekrar başlıyor
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in medya kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle yaptığı toplantıdan (Milli Savunma Bakanlığı)
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed eş-Şera ve SDG lideri Mazlum Abdi, 10 Mart 2025'te SDG'nin Suriye ordusuna entegre olma anlaşmasını imzalarken (EPA)
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack, geçtiğimiz salı günü Dışişleri Bakanlığı'nda gerçekleştirdikleri görüşmede, SDG’nin Suriye ordusuna entegrasyonu anlaşmasının uygulanmasını ele aldılar. (Dışişleri Bakanlığı)
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Suriye Savunma Bakanı Murhaf Ebu Kasra, geçtiğimiz ağustos ayında Ankara ile Şam arasında askeri iş birliğine ilişkin mutabakat zaptının imzalanması sırasında (Milli Savunma Bakanlığı)
Suriye'nin kuzeyinde tünelleri temizleme çalışması yapan Türk askerleri (Milli Savunma Bakanlığı)
GKRY Cumhurbaşkanı Nikos Hristodulidis, Baabda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Avn’ın katılımıyla Lübnan Bayındırlık Bakanı Fayez Rassami ile belgeleri imzaladı, 26 Kasım (AFP)
Total Energies tarafından yayınlanan bu tarihsiz fotoğraf, 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü Akdeniz'deki yerine ulaşan Transocean Barents sondaj platformunu gösteriyor