Almanya'daki Robert Koch Enstitüsü'nün (RKI) verilerine göre son 24 saat içerisinde 741 yeni koronavirüs vakasının görülmesiyle ülkedeki toplam vaka sayısı 212 bin 22 oldu.
9 bin 168 kişinin hayatını kaybettiği Almanya’da virüsten kurtulanların toplam sayısı 194 bin 600.
Verilere göre, düne kadar virüsün yayılma oranı 1.02’idi. Bu, virüs bulaşan bir kişinin her on kişiye virüs bulaştırabileceği anlamı taşıyor. Salgının azalmasını sağlamak için üreme oranı 1'den az olmalı.
Almanya, salgından en az etkilenen Avrupa ülkelerinden biri.
Almanya’da 741 yeni koronavirüs vakası kaydedildi
https://turkish.aawsat.com/home/article/2430681/almanya%E2%80%99da-741-yeni-koronavir%C3%BCs-vakas%C4%B1-kaydedildi
Almanya’da 741 yeni koronavirüs vakası kaydedildi
Berlin'deki bir ana otobüs istasyonundaki yolcu muayene merkezi (Reuters)
Almanya’da 741 yeni koronavirüs vakası kaydedildi
Berlin'deki bir ana otobüs istasyonundaki yolcu muayene merkezi (Reuters)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Suriye'nin kuzeydoğusundaki SDG milisleri (AFP)
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed eş-Şera, 5 Aralık'ta Şam'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile bir araya geldi. (Türk Silahlı Kuvvetleri’nin resmi X hesabı)
8 Aralık'ta Deyrizor'da düzenlenen askeri geçit töreni sırasında Suriye ordu birlikleri (X)
Suriye'nin kuzeydoğusundaki SDG milisleri (AFP)
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed eş-Şera ve SDG lideri Mazlum Abdi, SDG'nin Suriye devlet kurumlarına entegre edilmesine yönelik anlaşmanın imza töreninde, 10 Mart 2025 (EPA)
Türkiye ve Suriye genelkurmay başkanları, Şam'daki Ortak Harekât Merkezi’ni ziyaret etti. (Türk Silahlı Kuvvetleri’nin resmi X hesabı)