Azerbaycan'da son 24 saatte 92 yeni koronavirüs vakası tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı 39 bin 280’e yükseldi.
Azerbaycan Bakanlar Kuruluna bağlı Koronavirüs Operasyon Karargahı tarafından yapılan açıklamada, ülke genelinde son 24 saatte 92 yeni koronavirüs vakası tespit edildiği, 1 kişinin ise hayatını kaybettiği bildirildi. Açıklamada 81 kişinin ise iyileşerek taburcu edildiği belirtildi. Azerbaycan'da son verilerle birlikte toplam vaka sayısı 39 bin 280'e hayatını kaybeden kişi sayısı ise 576'ya yükseldi.
Ülkede virüsü yenerek taburcu olanların sayısı ise 36 bin 836 oldu. Azerbaycan'da şu ana kadar 1 milyon 57 bin 803 koronavirüs testi yapıldı.
Son Haberler
- Selam: Washington, Fransa'nın ‘mekanizma müzakerelerinden’ çıkarılmasını talep etmedi
- İnsan hakları örgütleri, resmi makamların inkârlarına rağmen İran'daki protestolarda hayatını kaybedenlerin sayısını artırdı
- Mazlum Abdi: Ateşkes dönemini 18 Aralık anlaşmasında pratik ilerleme sağlamak için kullanıyoruz
Azerbaycan'da son 24 saatte 92 yeni korona virüs vakası
https://turkish.aawsat.com/home/article/2521071/azerbaycanda-son-24-saatte-92-yeni-korona-vir%C3%BCs-vakas%C4%B1
Azerbaycan'da son 24 saatte 92 yeni korona virüs vakası
Azerbaycan'da son 24 saatte 92 yeni korona virüs vakası
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة