Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Libya Özel Temsilci Vekili Stephanie Williams, Tunus’ta gerçekleşen Libya görüşmelerinin, ortak bir hükümet atanması konusunda anlaşmaya varılamadan bittiğini açıkladı.
Williams düzenlediği basın toplantısında, gelecekte iktidarı yönetecek kişileri seçme kriterleri ve mekanizmaları üzerinde anlaşmaya varmak için önümüzdeki hafta video konferans aracılığıyla görüşmelere devam edileceğini bildirdi.
Libya görüşmeleri ortak bir hükümet atanması konusunda anlaşılamadan bitti
https://turkish.aawsat.com/home/article/2627846/libya-g%C3%B6r%C3%BC%C5%9Fmeleri-ortak-bir-h%C3%BCk%C3%BCmet-atanmas%C4%B1-konusunda-anla%C5%9F%C4%B1lamadan-bitti
Libya görüşmeleri ortak bir hükümet atanması konusunda anlaşılamadan bitti
Libyalı tarafların Tunus’ta gerçekleştirdiği görüşmelerden bir kesit (AP-Arşiv)
Libya görüşmeleri ortak bir hükümet atanması konusunda anlaşılamadan bitti
Libyalı tarafların Tunus’ta gerçekleştirdiği görüşmelerden bir kesit (AP-Arşiv)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Lübnan'ın güneyindeki Dibil kasabası, benzer bir heykelin İsrailli bir asker tarafından parçalanmasından günler sonra, Lübnan'daki Birleşmiş Milletler Geçici Gücü'nde (UNIFIL) görev yapan İtalyan taburunun yardımıyla İsa Mesih heykelini yeniden dikti (AP)
Lübnan toprakları içinde bir İsrail askeri aracı (Reuters)
ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından Irak’taki Ketaib Hizbullah lideri Ahmed el-Hamidavi hakkında bilgi verenlere ödül verileceği duyurusu
24 Nisan 2026 tarihinde Bağdat’ta düzenlenen Koordinasyon Çerçevesi toplantısından (X)
7 Nisan 2026'da Kürdistan Bölgesi'ndeki Erbil'in kuzeyindeki bir köyde bir eve İHA isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Kürt ailenin üyeleri için düzenlenen cenazede yas tututanlar (AFP)