Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas Avrupa Birliği toplantısında, Avrupa’nın ABD’nin seçilmiş Başkanı Joe Biden’ın görevine başlamasının ardından ABD ile koronavirüse (Kovid-19) karşı birlikte mücadele etmeyi hedeflediğini belirtti.
Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, ABD başkanlık seçimlerinin ardından Avrupa Birliği üyesi meslektaşları ile ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Maas görüşme sırasında yaptığı açıklamada, Avrupa’nın ABD’nin seçilmiş Başkanı Joe Biden’ın görevine başlamasının ardından Kovid-19 pandemisi ile mücadelede aşıların dünya geneline dağıtımı konusunda ABD ile birlikte çalışmayı hedeflediğini belirtti. Maas, aynı zamanda Avrupa’nın ve ABD’nin iklim değişikliği konusunda daha fazla ortak çalışma yürütmesi gerektiğine değinerek, “Neredeyse bir birimizden farklı hiçbir problemimiz yok. Avrupa’nın ve ABD’nin yeni bir kıtalar arası anlaşmaya ihtiyacı olduğuna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Avrupa, Kovid-19’a karşı ABD ile birlikte çalışmayı hedefliyor
https://turkish.aawsat.com/home/article/2634591/avrupa-kovid-19%E2%80%99-kar%C5%9F%C4%B1-abd-ile-birlikte-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fmay%C4%B1-hedefliyor
Avrupa, Kovid-19’a karşı ABD ile birlikte çalışmayı hedefliyor
Madrid’de bir vatandaşa koronavirüs testi yapılıyor (EPA)
Avrupa, Kovid-19’a karşı ABD ile birlikte çalışmayı hedefliyor
Madrid’de bir vatandaşa koronavirüs testi yapılıyor (EPA)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Reform UK Partisi'nin Londra Belediye Başkan Adayı Laila Cunningham, parti lideri Nigel Farage ile Southwark'taki Glaziers Hall'da düzenlenen basın toplantısında (DPA)
Reform UK Partisi'nin Londra Belediye Başkan Adayı Laila Cunningham, Londra'da düzenlenen seçim mitinginde konuşma yapıyor. (EPA)
ABD saldırıları sonrasında Natanz uranyum zenginleştirme tesisindeki kraterleri gösteren uydu görüntüsü (Arşiv – Reuters)
Kum şehrinin dışındaki Fordo Nükleer Tesisi’nin girişi (Arşiv – IRNA)
Haziran 2025'te ABD'nin saldırısına uğramadan önce Natanz Nükleer Tesisi’ndeki uranyum zenginleştirme salonunda bulunan santrifüjler (İran Atom Enerjisi Kurumu)
Tahran'ın 270 kilometre güneyinde bulunan Natanz Nükleer Tesisi (Arşiv – AFP)
Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı'ndan (UAEA) bir müfettiş, 20 Ocak 2014 tarihinde Natanz Nükleer Tesisi’nde bir denetim gerçekleştiriyor. (Arşiv – AFP)
İsfahan’da bulunan Natanz uranyum zenginleştirme tesisinin iç görünümü (Reuters)