Polonya, 10 bin 139'u yeni vaka olmak üzere bugün 32 bin 733 koronavirüs vakası açıkladı. Son 24 saatte hayatını kaybedenlerin sayısının ise 540 olduğu belirtildi.
Koronavirüsün ikinci dalgasının en etkili olduğu ülkelerden Polonya'da bugün 32 bin 733 vaka açıklandı. Polonya Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre son 24 saatte 10 bin 139 yeni vaka tespit edildi. Bakanlık bu sayının dışında daha önceden tespit edilen ancak çeşitli nedenlerle sisteme işlenemeyen ya da laboratuvar personelinin karantinaya alınması nedeniyle bildiriminde gecikme olan 22 bin 594 vaka daha açıkladı. Ülke istatistiğine geçen son rakamlarla birlikte pandeminin başlangıcından bu yana Polonya'da tespit edilen koronavirüs vaka sayısı 909 bin 66 oldu.
Son 24 saatte koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının ise 540 olduğunu belirten Sağlık Bakanlığı, bugüne kadar hayatını kaybedenlerin sayısının ise 14 bin 314'e yükseldiğini aktardı. Dün yapılan 33 bin 700 testin yüzde 30'unun pozitif çıktığı Polonya'da bugün itibarıyla 22 bin 405 kişi hastanelerde tedavi görürken, 2 bin 405 kişi de solunum cihazına bağlı bulunuyor.
Ülkede 335 bine yakın kişi karantinada bulunurken, ülkede iyileşen hasta sayısı ise 454 bin 717 olarak açıklandı.
Polonya'da bugün 32 bin 773 koronavirüs vakası açıklandı
https://turkish.aawsat.com/home/article/2644841/polonyada-bug%C3%BCn-32-bin-773-koronavir%C3%BCs-vakas%C4%B1-a%C3%A7%C4%B1kland%C4%B1
Polonya'da bugün 32 bin 773 koronavirüs vakası açıklandı
Fotoğraf (İHA)
Polonya'da bugün 32 bin 773 koronavirüs vakası açıklandı
Fotoğraf (İHA)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in medya kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle yaptığı toplantıdan (Milli Savunma Bakanlığı)
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed eş-Şera ve SDG lideri Mazlum Abdi, 10 Mart 2025'te SDG'nin Suriye ordusuna entegre olma anlaşmasını imzalarken (EPA)
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve ABD’nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack, geçtiğimiz salı günü Dışişleri Bakanlığı'nda gerçekleştirdikleri görüşmede, SDG’nin Suriye ordusuna entegrasyonu anlaşmasının uygulanmasını ele aldılar. (Dışişleri Bakanlığı)
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Suriye Savunma Bakanı Murhaf Ebu Kasra, geçtiğimiz ağustos ayında Ankara ile Şam arasında askeri iş birliğine ilişkin mutabakat zaptının imzalanması sırasında (Milli Savunma Bakanlığı)
Suriye'nin kuzeyinde tünelleri temizleme çalışması yapan Türk askerleri (Milli Savunma Bakanlığı)
GKRY Cumhurbaşkanı Nikos Hristodulidis, Baabda Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Lübnan Cumhurbaşkanı Joseph Avn’ın katılımıyla Lübnan Bayındırlık Bakanı Fayez Rassami ile belgeleri imzaladı, 26 Kasım (AFP)
Total Energies tarafından yayınlanan bu tarihsiz fotoğraf, 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü Akdeniz'deki yerine ulaşan Transocean Barents sondaj platformunu gösteriyor