Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 14-20 Ağustos'ta illere göre her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı.
Haritaya göre vaka yoğunluğunun en yüksek olduğu il 538,10 ile Rize oldu.
Bakanb Koca Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "14-20 Ağustos arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız veya gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz. Son haritaya göre yeni vaka yoğunluğunun en yüksek olduğu il Rize" ifadelerini kullandı.
Bakan Koca ikinci paylaşımında ise 14-20 Ağustos tarihleri arasında vaka sayıları en çok artan 10 illerin Bayburt, Gümüşhane, Kayseri, Gaziantep, Kilis, Bolu, Hakkâri, Nevşehir, Sinop, Kars olduğunu kaydetti.
Bakan Koca illere göre haftalık vaka haritasını açıkladı: En yüksek il Rize
https://turkish.aawsat.com/home/article/3157391/bakan-koca-illere-g%C3%B6re-haftal%C4%B1k-vaka-haritas%C4%B1n%C4%B1-a%C3%A7%C4%B1klad%C4%B1-en-y%C3%BCksek-il-rize
Bakan Koca illere göre haftalık vaka haritasını açıkladı: En yüksek il Rize
Bakan Koca illere göre haftalık vaka haritasını açıkladı: En yüksek il Rize
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Suriye'nin kuzeydoğusundaki SDG milisleri (AFP)
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed eş-Şera, 5 Aralık'ta Şam'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile bir araya geldi. (Türk Silahlı Kuvvetleri’nin resmi X hesabı)
8 Aralık'ta Deyrizor'da düzenlenen askeri geçit töreni sırasında Suriye ordu birlikleri (X)
Suriye'nin kuzeydoğusundaki SDG milisleri (AFP)
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed eş-Şera ve SDG lideri Mazlum Abdi, SDG'nin Suriye devlet kurumlarına entegre edilmesine yönelik anlaşmanın imza töreninde, 10 Mart 2025 (EPA)
Türkiye ve Suriye genelkurmay başkanları, Şam'daki Ortak Harekât Merkezi’ni ziyaret etti. (Türk Silahlı Kuvvetleri’nin resmi X hesabı)