Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığı, iki yıldan fazla bir süredir ilk kez son 24 saat içinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle can kaybı yaşanmadığını açıkladı.
Sağlık Bakanlığı verilerine göre, son bir günde 116 yeni vaka kaydedildi ve ülkedeki toplam vaka sayısı 751 bin 296’ya yükseldi.
298’i son 24 saatte olmak üzere koronavirüsü atlatan kişi sayısı 735 bin 699’a ulaştı. Yeni can kaybı kaydedilmediği için toplam ölü sayısı ise 9 bin 50 olarak kaldı.
Son Haberler
- Kurbanlarla ilgili hassas verilerin ortaya çıkmasının ardından... ABD Adalet Bakanlığı Epstein’e ait binlerce belgeyi geri çekti
- Refah Sınır Kapısı’nın yeniden açıldığı ilk günde Gazze’den 12 kişi Mısır’a geçti
- Altın, 2008’den bu yana en büyük günlük kazancını kaydetti: Tarihi kayıpların ardından dengelendi
Suudi Arabistan’da iki yıl sonra ilk kez koronavirüs kaynaklı ölüm yaşanmadı
https://turkish.aawsat.com/home/article/3574476/suudi-arabistan%E2%80%99da-iki-y%C4%B1l-sonra-ilk-kez-koronavir%C3%BCs-kaynakl%C4%B1-%C3%B6l%C3%BCm-ya%C5%9Fanmad%C4%B1
Suudi Arabistan’da iki yıl sonra ilk kez koronavirüs kaynaklı ölüm yaşanmadı
Bir alışveriş merkezine girecek vatandaşın aşı durumu kontrol ediliyor (Şarku’l Avsat)
Suudi Arabistan’da iki yıl sonra ilk kez koronavirüs kaynaklı ölüm yaşanmadı
Bir alışveriş merkezine girecek vatandaşın aşı durumu kontrol ediliyor (Şarku’l Avsat)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Suudi Arabistan Başbakanı ve Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, geçtiğimiz eylül ayında İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Laricani’yi kabul etti. (SPA)
Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Halid bin Selman'ın Nisan 2025'te Tahran'da İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ile yaptığı görüşmeden (Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı)
Suudi Arabistan Dışişleri Bakan Yardımcısı, geçtiğimiz ocak ayında İran'ın Suudi Arabistan Büyükelçisi’ni kabul etti. (Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı)