Rusya Merkez Bankası, ülkede nakit euro ve dolar çekimine yönelik kısıtlamaların 6 ay daha uzatıldığını bildirdi.
Rusya Merkez Bankasından yapılan yazılı açıklamada, ülkeye yönelik yaptırımlar nedeniyle nakit döviz çekimine yönelik kısıtlamaların devam etmesinin gerektiğine işaret edildi.
Rus mali kurumlarının Batılı ülkelerden nakit döviz alamadığı kaydedilen açıklamada, sözkonusu nedenden ötürü döviz çekimine yönelik kısıtlamaların 9 Mart 2023’e kadar uzatıldığı kaydedildi.
Rusya’da yaptırımlar nedeniyle 9 Mart’ta döviz satışlarına bazı yasak ve sınırlamalar getirilmişti.
Dolar ve avro dışındaki döviz çekimlerinde kısıtlamalar 19 Mayıs’ta kalkarken, dolar ve euroya yönelik kısıtlamaların da 9 Eylül’de kaldırılması bekleniyordu.
Rusya'da nakit dolar ve euro çekimine yönelik kısıtlamalar 6 ay daha uzatıldı
https://turkish.aawsat.com/home/article/3792256/rusyada-nakit-dolar-ve-euro-%C3%A7ekimine-y%C3%B6nelik-k%C4%B1s%C4%B1tlamalar-6-ay-daha-uzat%C4%B1ld%C4%B1
Rusya'da nakit dolar ve euro çekimine yönelik kısıtlamalar 6 ay daha uzatıldı
Dolar ve euro dışındaki döviz çekimlerinde kısıtlamalar 19 Mayıs’ta kaldırıldı

AA
- MOSKOVA: Şarku’l Avsat
- MOSKOVA: Şarku’l Avsat
Rusya'da nakit dolar ve euro çekimine yönelik kısıtlamalar 6 ay daha uzatıldı

AA
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة