Irak Güvenlik Medya Hücresi, başkent Bağdat’ın 180 kilometre kuzeyindeki Selahaddin şehrinde 7 teröristin yakalandığını duyurdu.
Güvenlik Medya Hücresi’nin Facebook hesabından yapılan açıklamada, yakalanan kişilerin DEAŞ ile bağlantılı olduğu, örgüt bünyesinde gıda malzemeleri taşıdıkları, Ferhatiya bölgesi ve İshaki Nehri’nde güvenlik güçlerine yönelik saldırılara katıldıkları ifade edildi.
Açıklamaya göre, içlerinden birinin görevi, camilerde hutbe okutmak ve vatandaşları zorla güvenlik güçlerine karşı savaşmaya teşvik etmekti.
Güvenlik Medya Hücresi, yakalanan kişilerin ifadelerinin alındığını ve haklarında gerekli yasal işlemlerin yapılması için savcılığa sevk edildiklerini de bildirdi.
Irak'ın Selahaddin şehrinde 7 terörist yakalandı
https://turkish.aawsat.com/home/article/4214171/irak%C4%B1n-selahaddin-%C5%9Fehrinde-7-ter%C3%B6rist-yakaland%C4%B1
Irak'ın Selahaddin şehrinde 7 terörist yakalandı
Irak güvenlik güçleri Bağdat civarında (INA)
- Bağdat: Şarku’l Avsat
- Bağdat: Şarku’l Avsat
Irak'ın Selahaddin şehrinde 7 terörist yakalandı
Irak güvenlik güçleri Bağdat civarında (INA)
لم تشترك بعد
انشئ حساباً خاصاً بك لتحصل على أخبار مخصصة لك ولتتمتع بخاصية حفظ المقالات وتتلقى نشراتنا البريدية المتنوعة
Hizbullah tarafından Lübnan'ın güneyindeki Kaleviyeh köyüne yerleştirilen bir füze maketi… Duvarda “Silahlarımızı bırakmayacağız” yazıyor. (EPA)
13 Ocak 2026'da Gazze Şehri sahilinde yerinden edilmiş Filistinliler için kurulan bir kamp (AP)
Gazze'yi yönetmekle görevlendirilen teknokrat komite dün Kahire'de toplandı (Reuters)
Gazze'nin güneyindeki Refah'ta, Hamas'ın silahlı kanadı olan Kassam Tugayları mensupları (Arşiv- Reuters)